(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

HIMNE PRIDE BARCELONA 2010

Fa uns minutets, si tot ha anat segons ha estat programat s’hagut de sentir al PINK CORNER del SALÓ DE TURISME DE BARCELONA l’HIMNE del PRIDE BARCELONA 2010, que enguany va a càrrec de THE CHANCLETTES. En quan trobi el video a YOUTUBE ja us el posaré en aquí. Tinc moltes ganes de sentir la cançó. La de l’any passat, de BARB@ZUL, va ser una passada:

Per cert he vist que a DIVENDRES d’ahir, a TV3, van fer una entrevista a un membre de THE CHANCLETTES, que es diu, Josep Maria Portavella. L’entrevista es pot descarregar i se sent un gragment de l’himne! Sembla superelaborat! La cançó es diu AGGAY ROAD. Al video surten polítics i altre gent com Xavi Coral, l’Espartac.

Podeu veure l’entrevista i sentir part de l’himne doncs a http://www.tv3.cat/videos/2841351

Aquí us poso un video de THE CHANCLETTES sobre una TARDE DE TOROS:


—-
21 abril 2010:
El video de AGGAY ROAD ja està a youtube. És una passada! El primer himne de PRIDE BARCELONA 2009 de BARB@ZUL va ser maquíssim i aquest del 2010 de THE CHANCLETTES segueix en aquest nivell però en un estil totalment diferent:

També és possible baixar-se AGGAY ROAD. Només cal que aneu a http://www.pridebarcelona.org/ca/himno-pride/ : Sota del video hi ha un enllaç ( 3 AGGAY ROAD (Vídeo Version) 4.18 )  . Feu click amb la dreta del ratolí i trieu guardar i ja teniu baixada la cançó.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s