(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

TV3 I LES ZONES DE CONTACTE

En el darrer post escrivia sobre l’atropellament que havia hagut aquest matí a les vies del tren prop de la discoteca L’Atlàntida de Sitges. Doncs al TELENOTÍCIES de TV3 han parlat sobre l’atropellament tot mostrant imatges amb els túnels al fons i dient que el creuament de vies era un no parar (uns 50 creuament per hora) Al principi parlaven del creuament com una manera d’anar a una urbanització (es veritat que hi ha urbanitzacions però molt lluny del lloc que es mostrava. I que jo sàpiga a les urbanitzacions viuen homes i dones i nenes i nenes. I la gent que es veia a TV3 només eren homes de certa edat) Finalment han mencionat la paraula CONTACTES fent veure que hi ha una zona de contactes. Curiosament en cap moment s’ha fet cap entrevista a ningú dels que passaven. Coneixent de primera mà aquest creuament i veient com es dóna la informació a TV3 em fa pensar que com tota la informació sobre coses que no conec la donin de la mateixa manera més val no veure la tele.

Al TN també han dit que no se sabia si el jove que ha patit l’atropellament mortal estava caminant al costat de les vies o bé si volia creuar la via.

Segons sento a COM notícies els joves haurien decidit anar a peu cap a Vilanova per les vies i els amics s’haurien adonat en mirar enrera que l’amic no hi era. I tot això hauria passat casualment per la zona on hi ha el creuament que jo conec a prop dels túnels i que tan transitat està com bé han mencionat a TV3.

—-
Segons es pot llegir a EL PAÍS l’accident mortal no hauria passat en el creuament que mostrava TV3, el dels contactes sexuals com van dir al TN del vespre. Hauria passat més anant cap al pont de la riera. A EL PAÍS es llegeix que algun responsable de vies de tren diu que a ningú se l’atreviria travessar una autopista. Jo afegiria que si la gent no atravessa les autopistes potser és perquè hi ha tanques que ho impedeixen.

ELLLAÇ: http://www.elpais.com/articulo/cataluna/joven/muere/arrollado/tren/Sitges/fiesta/tragica/elpepuespcat/20110308elpcat_3/Tes

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s