(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

UN FAN DE GAYXAMPLE

A totes les coses que es fan hi ha moltes vegades que no tot ens agrada. Però també hi ha parts que ens agraden. Aquest és el cas de la nova sèrie GAYXAMPLE.

Desconec quanta gent al món està seguint aquesta sèrie aprofitant els subtítols en moltes llengües.

El que em sembla clar és que és important que des de Barcelona aquesta sèrie rebi suport. I amb aquest post vull afegir el meu gra de sorra.

Ja he vist els dos capítols de la sèrie i hi ha coses que m’agraden. Una de les coses que m’agraden és la qualitat de la imatge.

Hi ha coses que es veuen als capítols que no corresponen a com viu molta gent – no tots els gais de Barcelona viuen en un pis gran i modern o es droguen als lavabos de casa – però el que és veritat, i ho dic per experiència! – és que el que es mostra a GAYXAMPLE existeix a Barcelona!

El fet que a la sèrie es parli el 99.9% en castellà en comptes de fer-ho en català ja mostra un xic com és el món de l’ambient a Barcelona. És evident que no ttohom que és gai a Barcelona parla castellà però quan penso en certs llocs de trobada gai a Barcelona la primera llengua que em ve al cap és el castellà. Una altra cosa són les associacions.

Veient aquesta sèrie un no pot deixar de pensar en les experiències personals a Barcelona. Em pregunto si a la sèrie veurem bars, saunes, llocs de cruising, etc de la ciutat! No sé on han rodat però suposo que si la sèrie continua en algun moment potser sortiran llocs com la Rambla o alguna sortida a Sitges, etc. Només de pensar-ho me n’adona que aquesta sèria podria esdevenir una sèrie molt vista ja que és molt bonic el que es pot mostrar per aquestes terres …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s