(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

GAYXAMPLE EN RUS!

No m’ho puc creure! No fa res que hem començat a poder gaudir de la nova sèrie Gayxample i aquesta també es pot veure amb subtítols en rus i a youtube! Ja voldrien els de TV3 que alguna de les sèries amb els actors de sempre estigués en rus i a les poques setmanes de començar! L’Ajuntament de Barcelona hauria de premiar aquesta sèrie! No em puc creure la publicitat de franc que estan fent de la capital catalana!:

Al final amb una sèrie tan subtitulada en tant idiomes no m’estranyaria que acabés sent una sèrie de referència per aprendre idiomes …

Pel que es veu ja està subtitulada en català, castellà, francès, italià, alemany, portuguès, alemany, holandès, rumà i ara en rus!

Veient la sèrie subtitula veig que no només serveix per aprendre castellà (part oral i escrita) sinó que també serveix per aprendre (la part escrita) de totes les llengües on hi ha subtítols. Es pot aprendre català amb aquesta sèrie. O italià, o rus …

Advertisements

3 responses

 1. Bé, veig que aquests tres videos han estat trets de youtube! Ja m’estranyava a mi que hi fossin quan en cap altra llengua hi són. Semblava una subtitulació al rus de la versió amb subtítols en anglès!
  El que sí que he vist és que a la pàgina oficial de GAIXAMPLE tenen una versió subtitulada ara en rus!

  April 3, 2011 at 11:58 pm

 2. Hola
  estamos siguiendo tu blog com nucha curiosidad y te felicito por ello. Nos gustan tus comentarios y la atención que le pones en buscar todo lo que se relaciona con Gayxample. Por tema de permisos y derechos hemos pedido a Moscow Bears que quiten de youtube los videos que habian colgado. Sin embargo le hemos permitido los enlaces directos a nuestra pagina web donde se encuentran los videos originales en ruso:
  http://www.gayxample.net/gayxampleENG/ru.html
  Un saludo

  April 7, 2011 at 1:05 am

 3. Hola Giuseppe!

  Muchísimas Gracias por haber creado la serie Gayxample. Como siempre, aquí esperando el próximo capítulo impacientemente!

  Saludos

  April 15, 2011 at 6:00 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s