(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

DURAN I LLEIDA I EL GANG BANG

Una de les coses que em crida molt l’atenció de Duran i Lleida és que tot allò què és polèmic i està relacionat amb l’homosexualitat no li deixa indeferent. Només cal visitar una hemeroteca per adonar-se que sempre que ha passat quelcom polèmic i relacionat amb l’homosexualitat el senyor Duran i Lleida s’ha interessat pel tema.

En aquest cas Duran i Lleida ha dit que si ell fos Conseller de Cultura “potser” Gang Bang no s’hauria representat al TNC.

Qualsevol que no conegui la trajectòria de Duran I Lleida i els seus comentaris sobre temes d’homosexualitat “potser” no trobarà les seves paraules escandaloses però pels que coneixem un xic de quin peu calça en Duran potser ens hi fixem més.

Així quan Duran i Lleida diu que “potser” Gang Bang no s’hauria estrenat al TNC  si ell fos conseller llavors hi ha dos aspectes que em criden l’atenció:

– en primer lloc se suposa que és el director del TNC és el que tria les obres que veiem al TNC. “Potser” insinua Duran i Lleida que si ell fos Conseller no respectaria la llibertat creativa del director del TNC? “Potser”.

Per una altra banda, em pregunto quins arguments coherents es poden donar per vetar una obra de teatre. Els actors ho fan malament potser? Quines raons objectives podria donar el senyor Duran per vetar una obra en un teatre públic?

En fi, amb aquest post el que vull deixar clar és que el senyor Duran i Lleida és un dels polítics més brillants que tenim a Catalunya. És capaç d’embrutar sense embrutar-se.

————-

Tot just acabar aquest post entro a TV3.CAT i em trobo a Duran i Lleida a Àgora.

Advertisements

2 responses

  1. Marta

    Miedo me da un político que piensa que puede coartar la libertad creativa.

    April 6, 2011 at 3:03 am

  2. elnoiroig

    Eps, t’he agafat el link com a mostra de comentaris homòfobs d’en Duran. I mira, desconeixía la decissió de Jordi Petit de deixar de portar la creu arran d’atorgarla a en Duran!

    October 17, 2011 at 12:04 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s