(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

EL CAS DEL DOCTOR EMILIO VILLODRES

Avui a ELS MATINS de TV3 s’han fixat en un aspecte d’Internet que estic convençut que serà molt important en els propers anys.

En el programa podíem veure com en algun fòrum d’Internet deien unes afirmacions sobre el doctor Emilio Villodres que ell ha negat a la tele.

El problema era que quan un cerca a Google sobre el doctor Emilio Villodres el primer que sortia eren resultats del f’òrum on no es parlava bé.

Segons s’ha dit al programa semblava que aquest era un fòrum tancat encara que quan acabo d’entrar fa uns minuts semblava que era un fòrum obert.

Sigui com sigui aquest cas exemplifica una problemàtica que Internet ens pot portar. Gràcies a Internet podem disposar de molta informació però aquesta informació pot ser vertadera o falsa i si és falsa potser tenim dificultats en que aquesta informació no surti a Internet.

Una altra aspecte a tenir en compte és adonar-se que estiguem o no a Internet, Internet pot influir en el nostre treball diari. Vaja, que no és qüestió només de estar o no estar sinó de fixar-nos com estem.

ENLLAÇ: http://www.tv3.cat/videos/3461370

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s