(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

L’EMPRENYAMENT DE GUARDIOLA AMB TV3 VS L’EMPRENYAMENT DE SERVIDOR AMB TV3

Fa unes hores Pep Guardiola ha contestat d’una manera que semblava d’emprenyament a les preguntes que se li feien en una curta entrevista a TV3.

Pel que he llegit per Internet podria ser que Guardiola estigués un xic emprenyat amb com la cadena catalana havia tractat certs detalls relacionats amb un jugador de l’equip contrari.

Això em fa pensar que en Guardiola és un afortunat. Com m’agradaria a mi poder estar emprenyat amb TV3 perquè el program LGBT que fan un cop a la setmana no m’ha agradat del tot … Ho dic en broma perquè evidentment TV3 no té cap programa dedicat a la comunitat LGBT mentre si que en té algú de religió els diumenges i minuts i minuts i minuts i minuts i minuts i munuts i hores i hores i hores i hores dedicades al futbol i sobretot al Barça.

Si Pep Guardiola està emprenyat amb TV3 com hauria d’estar jo d’emprenyat amb una cadena que glorifica un esport què és sinònim d’homofòbia a nivell planetari? On són els homosexuals al futbol?

Cada vegada que TV3 glorifica el futbol està glorificant un esport on els homosexuals no existim. Una cosa és donar suport a l’esport com activitat física bona per les persones i una altra molt diferent a un esport amb uns valors que no quins seran però evidentment no són pas la lluita a favor de la visibilitat lgbt i en contra de l’homofòbia.

En definitiva que si ja em molesta molt la glorificació d’un esport homòfob per excel.lència i la glorificació del Barça com si per ser catalans haguessin de ser del Barça  (s’accepta també ser de l’espanyol, quina sort …) – i perquè un català no pot agradar del Manchester en comptes? Resposta: perquè tv3 FA UNA MANIPULACIÓ IDEOLÒGICA DE L’ESPORT. Perquè dimonis una televisió pública ha d’estar sempre parlant i vangloriant una empresa privada? Vaja que després d’aguantar tota la vida que a TV3 sempre parlin d’un esport homòfob i vanaglorien una empresa privada anomenada Barça ara resulta que l’entrenador d’aquesta empresa privada al qual TV3 ha dedicat tants i tant minuts està emprenyat amb TV3 perquè TV3 no s’adequa a com ell veu les coses. Doncs com hauria d’estar jo d’emprenyat …

Sembla ser que mentre TV3 només s’enfotia dilluns darrera dilluns dels jugadors del Reial Madrid a Crackòvia (els jugadors madridistes sempre surten com si fossin tots idiotes) TV3 mereixia respecte o no se li contestava amb cara d’emprenyat. Ara, quan des de TV3 també se’n foten d’un jugador amb el qual Guardiola té certa relació llavors TV3 ja no mereix el mateix respecte.

Parlant de respecte, em pregunto quin respecte deu creure Pep Guardiola que he de tenir per la seva empresa privada quan aquesta empresa privada dedicada a l’esport porta una samarreta amb publicitat d’un país, Qatar, on està prohibida l’homosexualitat?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s