(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

@jpw84 i @Jamesisies

John Snow, Soho, W1

Image by Ewan-M via Flickr

Potser aquest post rebria més visites si estigués en anglès però tinc l’esperança que encara que no estigui en anglès arribi igualment a ser conegut pels dos xicots dels quals vull parlar. Espero que els hi faci gràcia trobar un post escrit en un llengua que potser no coneixen i fins i tot la troben exòtica a l’igual que jo trobaria exòtic un post escrit, per exemple, en txec.

Es tracta de dos xicots londinencs que de la nit al dia han passat de ser dos desconeguts a ser dos dels xicots més famosos aquests dies a Londres.

Resulta que els dos xicots van tenir fa uns dies una primera cita i es van trobar en un típic pub anglès anomenat JOHN SNOW.

No sé com va passar però el fet és que aquests noies van començar a petonejar-se i, casualitats de la vida .., els van fotre fora del pub per aquest motiu (us recordeu que aquí a Barcelona va passar el mateix fa uns anys?)

Doncs bé, un xicot d’aquest, crec que Jonathan, va fer servir el seu compte @jpw84 i va explicar el que va passar. En menys d’un dia la notícia s’escampava com la pòlvora.

Aquesta tarda hi ha hagut un massiu KISS-IN (us recordeu del del Papa a Barna?) davant del pub que curiosament ha tancat portes. Aquesta notícia és una de le sprimeres o la primera a la BBC.

La raó per la qual em crida l’atenció aquesta notícia no és simplement pel que va passar al pub sinó per la importància que ha tingut Twitter i per la resposta que ha tingut el KISS-IN i per com ho estan portant aquests xicots tot l’assumpte. Tot un exemple, que encara que aun pub de Londres poden passar coses com les que es enuncien al mateix temps hi ha un jovent que no s’amaga de res.

Em sembla que aquests dos xicots deuen ser dels primers “herois” gais de Twitter.

Ho veig tot això de pel·lícula. Ho trobo molt fort que coneguis algú en una primera cita i et passi quelcom així. Em pregunto si tindran més cites o què passarà.

Per cert, en quant publiqui aquest post el títol d’aquest post els arribarà a tots dos ja que aquest blog i el meu compte de twitter estan connectats.

D’aquí uns dies hi ha un altre KISS IN. Si us animeu anar a Londres o teniu pensat anar per Setmana Santa …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s