(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

DONACIONS PER GAYXAMPLE

Casa Milà at dusk in Barcelona, Spain. The bui...

Image via Wikipedia

Fa unes hores he vist que hi ha la possibilitat de fer una donació per a la sèrie Gayxample. Des de 2 euros ja es pot començar. Segons quina sigui la donació fins i tot es pot sortir d’extra a la segona temporada.

M’imagino que hi haurà qui farà una donació segons el que li hagi agradat la sèrie però un pot anar més enllà i persar en la comunitat lgbt de Barcelona i fins i tot en Barcelona en general.

Donada la crisi que tenim és evident que necessitem promocionar Barcelona fora de les nostres fronteres. Els de GAYXAMPLE han tingut el gran encert de fer de la subtitulació un punt molt fort d’aquesta sèrie.

Dic tot això perquè estic pensant que fer una donació per GAYXAMPLE pot ser una inversió de futur.

Imaginem que aquesta sèrie continua i cada vegada es va fent més coneguda arreu del món. Això faria de Barcelona un lloc encara més atractiu pel turisme lgbt. I com passa a Sitges des de fa dècades, a més turistes gais hi hagi per Barcelona més gay friendly serà la ciutat.

En aquesta sèrie veig coses bones i coses millorables però donat que no tenim un munt de sèries gais sobre Barcelona i menys amb tanta subtitulació em sembla que fóra bo donar-li suport a aquesta sèrie.

Aprofito per recomenar-vos que sentiu el capítol sis quan el pare li diu al seu fill que és gai. Us recomano sentir-ho, no pas veure-ho, és a dir que ho sentiu com si es tractés de la radio. A veure quina sensació us produeix. Jo ho he trobat divertit. 

ENLLAÇ: http://www.gayxample.net/gayxampleESP/donation/shop.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s