(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

REPÚBLICA QATARIANA DE BARCELONA

Avui a La Vanguardia hi ha un article que parla del nou llibre de Pilar Rahola on aquesta no es mossega la llengua per dir el que pensa del redicalisme islamista.

El que més m’ha cridat l’atenció és saber que la Pilar Rahola tampoc agrada de l’arribada de la Qatar Foundation a la samarreta del Barça.

No sé si la Pilar també parla en el seu llibre sobre homosexualitat. No sé pas si comentarà que en qualsevol poble de Catalunya, fora de Barcelona i Sitges, és més fàcil ser un radical islàmic declarat que un homosexual declarat. Qualsevol Iman radical un el veurà passejar-se per qualsevol racó de Catalunya  sense problemes però un no veurà cap parella homosexual abraçada per les nostres comarques. I no pas per culpa de l’arribada de l’extremisme islàmic sinó perquè ja abans d’arribar aquests extremistes a casa nostra ja tenim l’extremisme catòlic. Llàstima que la Pilar Rahola sembla voler recordar-se més de l’extremisme islamista.

Quan es queixa del paper de les dones per part d’extremisme islàmic m’agradaria saber què pensa del paper de la dona a l’església catòlica. Quan el Papa va venir a Barcelona el paper de la dona va consistir a netejar la taula que el Santíssim Pare havia embrutat.

A veure si algun dia s’atreveix a escriure la REPÚBLICA CATÒLICA DE CATALUNYA. De ben segur que Duran i Lleida li donaria per escriure moltes pàgines.

En resum, que ja em sembla bé que la Pilar Rahola escrigui un llibre contra el fanatisme islàmic. Però que dir-li que ja posats podria ser més valenta i gurxar en el fanatisme catòlic. Ho dic perquè gurxar en altres religions i no fer-ho també en la que a un li és més propera em sembla que és donar una visió parcial sobre el fanatisme religiós.

Advertisements

One response

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s