(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

TREBALLA COM UN SUEC ENCARA QUE SIGUIS DE L’HOSPITALET

(BREAKING NEWS … La companyia retira la campanya! Ho ha dit l’alcaldessa fa uns minuts avui dimecres. 13:06)

(MAIG 3 2011: Avui hi ha un comentari, el tercer, que té uns enllaços a Facebook i on l’empresa de la beguda s’explica. Aprofito, per dir, que després de les explicacions que la companyia ja va donar fa un temps jo també veig clar que la companyia en cap cas volia ofendre a ningú i que tot va ser un malentès! El post que segueix va ser escrit abans de que la comanyia retirés la frase i expliqués el seu significat. Per la meva banda, estic completament satisfet amb l’actuació de l’empresa de V ENERGY DRINK! Si deixo el post no és pas perquè jo estigui ofès ara sinó per deixar constància d’una frase que es va malinterpretar i com d’airadament vaig reaccionar en entendre la frase en un altre sentit que el que s’havia volgut. Aquí hi ha un link al nou post que vaig fer quan es va canviar la frase: https://muigai.wordpress.com/2011/04/22/menys-hores-extres-mes-happy-hours/ . El que segueix donce és el post airat el qual evidentment ara no comparteixo ja que ara sé que tot va ser un malentès!!!!!!)

“Hi ha una campanya publicitària que es pot veure per l’àrea metropolitana que diu TREBALLA COM UN SUEC ENCARA QUE SIGUIS DE L’HOSPITALET. L’anunci és d’una beguda energètica.

L’alcaldessa de L’Hospitalet ja ha posat el crit al cel i ha demanat que la companyia retiri aquesta desafortunada frase.

Des de aquest blog vull mostrar tota la meva solidaritat amb l’alcaldessa i aprofito per demanar el boicot d’aquesta beguda i no només per part de la gent de L’Hospitalet sinó per part de tothom que sap prou català per entendre aquesta frase.

La raó per la qual demano el boicot generalitzat és perquè jo no ho veig simplement com un atac a L’Hospitalet sinó com un atac a tots en general perquè amb un anunci així el menystenir el nom de L’Hospitalet no és pas a Suècia sinó allà on es posa aquest anunci.

De fet em sembla que no n’hi prou amb que la frase sigui treta i es faci boycott. També caldria denunciar a la companyia perquè podria ser que hagin agafat expressament una frase així perquè hi hagi escàndol i així fer-se coneguts.

Us poso el nom de la beguda no pas per fer-li publicitat sinó per saber quina és la marca a boicotejar!: V-ENERGY DRINK

Per cert des de fa uns dies també hi ha publicitat d’aquesta marca a les televisions.

Que vingui una marca d’Austràlia i que no tingui cap problema en perjudicar la imatge d’un municipi per fer-se publicitat em sembla més que lamentable.”

(Bé, aíxí acabava el meu post airat fuit d’un malentès i que sortosament ara, gràcies a l’empresa ja no és cap malentès i que fa que no tingui absolutament res en contra d’aquesta beguda!)

Advertisements

3 responses

 1. zuri

  Pues a mí, siendo de la zona… no me parece tan ofensivo; allá cada cual si se da por aludido! jeje. Me parece una campaña más, con una rima más, o menos acertada, pero que hay que darle la importancia que tiene, simplemente…

  April 20, 2011 at 4:21 pm

 2. Carles Sancho

  Algú pot explicar que hi ha de ofensiu en la frase. De debò, que no entenc el cabreig de l’alcaldessa, a menys que vulgui ser la defensora de la ciutat i així obtenir una mica de renom, donat la seva nul · la popularitat a la ciutat.
  Per cert, vaig néixer i visc a l’Hospitalet, és a dir, que conec bé la ciutat.

  April 21, 2011 at 7:25 pm

 3. Hola a todos, os escribimos desde la página de fans de V Energy Drink España, queremos haceros llegar el comunicado de prensa de la marca para todos aquellos que han podido sentirse ofendidos por este titular desafortunado.

  Comunicado de prensa:
  http://www.facebook.com/VEnergyDrinkEspana#!/notes/v-energy-drink-espa%C3%B1a/comunicado-de-prensa/149057668495444

  Podéis seguir el desarrollo de la campaña en http://www.facebook.com/venergydrinkespana y allí veréis que el titular sobre L’Hospitalet no tenía ninguna intención ofensiva y estaba muy lejos de insinuar nada sobre la calidad laboral de sus ciudadanos, más bien es un alegato a que la vida laboral en España debería parecerse más a las condiciones laborales del resto de Europa. Gracias a todos.
  Un saludo desde V – Energy Drink.

  May 3, 2011 at 11:07 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s