(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

ZAPATERO I L’ALTA MODA

François Hollande and José Luis Rodríguez Zapa...

Image via Wikipedia

Segons una revista francesa Zapatero és un dels polítics més ben vestits a nivell internacional. Suposo que això ajuda el fet que té un cos que ajuda a lluir la roba.

Donat que Zapatero no sembla que serveixi molt per assumptes econòmics – fa poc va haver un error garrafal a la Xina – estava pensant que potser Zapatero podia servir per promoure els dissenyadors de moda de l’estat. Potser Zapatero podria servir per fer de l’estat un focus de moda mundial.

Ho dic seriosament. Estem tan malament econòmicament que qualsevol aspecte positiu de Zapatero s’hauria d’explotar! I si resulta que és un dels polítics més ben vestits – i jo afegiria amb millor presència – doncs això s’hauria d’aprofitar al màxim. Potser ara, quan viatgi per l’estranger hauria d’entrar a un Zara per fer publicitat d’aquesta marca.

Potser l’economia no ens gaire bé però si a l’exterior donem una imatge oberta – matrimoni homosexual – i el mateix president vesteix bé, això podria ajudar a exportar.

Si algú que no conegués a Zapatero i a Angela Merkel li presentessin a tots dos i li preguntessin quin dels dos creu que pertany a un país més sofisticat estic segur que triaria a Zapatero.

Llàstima que una bona imatge no sigui suficient per portar una crisi com la que hi ha.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s