(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

MENYS HORES EXTRES, MÉS HAPPY HOURS

Fa uns dies vaig fer un post mencionant la polèmica de l’anunci de V ENERGY DRINK on es podia llegir TREBALLA COM UN SUEC ENCARA QUE SIGUIS DE L’HOSPITALET.

L’alcaldessa de L’Hospitalet no va agradar del primer anunci i ho va dir a la companyia i aquesta va decidir treure l’anunci i ara el nou anunci té aquesta nova frase.

Veient aquesta nova frase dóna la sensació com si l’empresa de fet amb el primer anunci no estigués menystenint la gent de L’Hospitalet sinó més bé elogiant que són gent treballadora! Dic això perquè amb la segona frase sembla que el que es vol és que un tingui més temps pel lleure i no hagi de treballar tant. O sigui que quan al primer anunci es deia TREBALLA COM UN SUEC ENCARA QUE SIGUIS DE L’HOSPITALET potser no es volia dir el que l’alcaldessa va pensar sinó tot el contrari! Potser el que es volia dir és que no calia treballar tant! Vaja, que s’estava tractant a la gent de L’Hospitalet de gent treballadora. I no el contrari!

Bé, m’alegro per aquest canvi de frase perquè demostra que l’empresa té sensitivitat a allò que li diu la màxima representat de L’Hospitalet i per una altra banda amb la segona frase d’alguna manera deixa veure que de fet s’estava elogiant L’Hospitalet!

Advertisements

One response

  1. Pingback: TREBALLA COM UN SUEC ENCARA QUE SIGUIS DE L’HOSPITALET « MUIGAI.WORDPRESS.COM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s