(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

QUÈ TÉ DE DOLENT EL NUDISME I EL SEMINUDISME?

Torre Agbar in Barcelona, Spain, architect: Je...

Image via Wikipedia

Avui, amb els vots de CiU i PSC s’ha aprovat prohibir el nudisme i el seminudisme a la ciutat de Barcelona.

En principi, tenint en compte que la majoria de gent no anem despullada ni semidespullada per Barcelona, pot semblar que aquesta prohibició no és quelcom que ens hagi de treure la son.

Però hi ha quelcom que no trobo bé en aquesta prohibició. Imaginem que hi ha algú que per les seves opinions creu que ell ha d’anar despullat pel carrer. Perquè no ho ha de poder fer? Perquè hi ha gent que li molesta?

Doncs si hem de prohibir allò que ens molesta potser podríem començar per prohibir els cotxes a Barcelona. A mi em molesta moltíssim el seu soroll i em molesta molt també la pudor que fa Barcelona. Perquè no és prohibeix això? Un home despullat pel carrer no contamina ni fa soroll. Un cotxe sí.

Barcelona és una ciutat preciosa però per culpa dels milers i milers de cotxes que circulen és un lloc que jo no aconsellaria a ningú per anar-hi a viure. Sincerament, viure a Barcelona em sembla que és perjudicial per a la salut.

En fi, no deixem que ningú a Barcelona vagi despullat ni semipespullat pel carrer però això així deixem que la merda de contaminació de l’aire i contaminació acústica siguin el dia a dia de la gran capital de Catalunya. Felicitats PSC, felicitats CiU. Vosaltres si que en sabeu de saber el que és important: un ciutadà que contamina cada dia Barcelona amb el seu cotxe no rebrà cap multa. Un ciutadà despullat o semidespullat que va a peu tranquilament sense contaminar ni fer soroll li poseu una multa.

En fi, que la burgesia podrà seguir lluint els seus abrics de pell pels carrers de Barcelona mentre d’altres se’ls prohibirà mostrar-se tals com són.

SOM COM SOM

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s