(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

ATURAT IRREGULAR

Barcelona's Lionel Messi was voted as man of t...

Image via Wikipedia

Ahir a TV3 van fer esment d’una situació que m’ha deixat preocupat. Com per desgràcia sabem estem en una situació d’atur enorme. Doncs bé, resulta que ara, alguns dels aturats com no torben treball no poden seguir estant regularitzats!

Vaja, que hi pot haver gent que ha estat des de fa temps regularitzada i treballant en aquí i que ara, per culpa de perdre la feina, es troba que passa a ser un irregular més.

Algú podria pensar que si no hi ha feina sembla lògic que no es renovin permisos de residència però em sembla que de fet el país pot sortir perdent.

Potser que hi hagi gent que hagi vingut a Catalunya a viure-hi i que els ha agradat estar aquí i han vingut amb una família i han portat éls fills al col.legi i han començat a visitar el país i a estimar aquesta part del planeta. Quin sentit té fer d’aquesta gent uns irregulars?

No s’hauria de tenir en compte que hi ha molt d’atur per permetre allargar el permís de residència en certs casos?

Una possibilitat seria potser fer tractats bilaterals amb certs països per a que nosaltres tinguem possibilitats d’anar-hi – tal com està l’atur aquí i la situació econòmica potser caldria pensar en viure fora.

A mi personalment em sap greu que la gent d’Argentina, del país de Leo Messi, estigui irregular a Catalunya per no tenir treball. Ho trobo lamentable.

La veritat és que no sé com es pot resoldre el problema però potser es podria tenir en compte que ara es necessita més temps per trobar feina i llavors ser més flexible en els permisos de residència. Potser s’hauria de filar més prim.

En fi, tinc la sensació que al país no li interessa que tinguem més irregulars. Espero que els que surten al video tinguin sort. No té cap sentit que passin a ser irregulars i menys els seus fills!

La veritat és que m’ha impactat el cas de Daniel que fins i tot es mostra a la tele. Si tingués una empresa on necessités un treballador com ell, no m’ho pensaria en dora-li treball. Es veu un home tan noble! Homes com aquest són el que necessitem!

LINK: http://www.tv3.cat/videos/3506190/Latur-canvia-la-situacio-dalguns-immigrants

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s