(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

BRASIL I ARGENTINA, DOS POSSIBLES LLOCS PER ANAR-HI A VIURE

Mapa de América del Sur; mapa da América do Su...

Image by thejourney1972 via Flickr

En aquests darrers anys hem vist com molta gent d’arreu ha vingut a viure entre nosaltres. Parlant amb alguna de les persones que havia vingut en aquí vaig saber que mentre uns venien aquí uns altres se n’anaven a viure a altres països. Això era un contrast molt gran amb la gent d’aquí que més bé semblava preferir romandre en aquí exceptuant una minoria.

Doncs bé, ara que les coses ja no estn tan bé en aquesta part del món potser ha arribat el món de pensar en la possibilitat de poder viure-hi en altres llocs.

D’aquests llocs, evidentment tenim un munt de països d’Europa per triar però en aquest post en volia fixar en dos països un xic més llunyans i on es parlen llengües originàries de la península ibèrica. Estic pensant en Argentina i Brasil.

Avui he sabut que a Brasil també s’ha aprovat el matrimoni homosexual i no fa gairé el mateix va passar a l’Argentina. En tots dos països tenim grans ciutats com Buenos Aires, Rio de Janeiro o Sao Paolo per als que vulguessin viure en grans ciutats.

N’hi molt més llocs al món per poder voler anar-hi a viure però Brasil i Argentina em criden l’atenció perquè la comunitat lgbt ha aconseguit el mateix que vam aconseguir en aquí fa uns anys.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s