(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

TENIR UNA SÈRIE GAI FETA A BARCELONA O NO TENIR-NE

Rainbow flag flapping in the wind with blue sk...

Image via Wikipedia

No sé pas quin deu ser la opinió més generalitzada dins de la comunitat lgbt de Barcelona i voltants sobre tenir-ne o no una sèrie gai de referència feta a Barcelona.

Potser som quatre gats els que podem estar interessats en tenir una sèrie així i llavors potser no té massa sentit fer un gran esfoç per continuar tenint una sèrie així.

També pot passar que a Barcelona no ens interessi gaire una sèrie així però que a l’estranger els hi agradi. Però molt els ha d’agradar perquè financiïn una sèrie gai feta a Barcelona. Però bé, mai se sap.

Jo tinc la sensació que fóra bo continuant tenir una sèrie així però en no saber quanta gent a Barcelona vol el mateix és difícil saber cap on anar.

De fet també caldria que a més dels individus que podem estar a favor d’una sèrie així hi hagi algú disposat a posar capital. I suposo que si ha ha gent interessada en la sèrie llavors serà més fàcil que algú posi capital. Però si la gent que veu la sèrie no diu res és difícil que algú vulgui posar-hi diners.

Molts ciutadans de Barcelona i Catalunya tene el FC BARCELONA com el seu gran símbol. Potser part de la comunitat LGBT podria estar orgullosa de tenir una sèrie gai de ressó mundial feta a Barcelona.

És qüestió de sumar esforços per part de la gent que volem continuar tenint una sèrie gai feta a Barcelona. A més gent hi hagi que vulgui una continuació i ho faci saber als altres més fàcil serà de que tinguem per més temps una sèrie gai feta a Barcelona. Si pel contrari ningú diu res doncs a mi em sembla que haurem perdut una oportunitat única de posar Barcelona en el mapa de les sèries gais a nivell mundial. I Barcelona no té cap motiu per no ser-hi. Excepte si la comunitat lgbt no mostra interès.

A veure què passa …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s