(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

LA QATAR FOUNDATION PATROCINARÀ UN CLUB ESPORTIU LGBT

The Coca-Cola logo is an example of a widely-r...

La Qatar Foundation acaba de decidir continuar amb el patrocini de clubs esportius i per treure’s l’etiqueta de provenir d’un país on els homosexuals s’engarjolen ha decidit patrocinar un petit club esportiu lgbt d’una ciutat catalana.

ÉS BROMA! La Qatar Foundation ara per ara sembla que només patrocina aquells esports on no hi ha cabuda pels gais, almenys de manera oberta.

No sé si jo seré l’únic però us puc ben dir que quan vegi que a TV3 dediquen minuts i minuts a parlar del Barça i mostren la samarreta amb la publicitat d’aquest país on els homosexuals els trcten com una merda és que m’indigno de mala manera. Això s’hauria de poder denunciar!

Estic convençut que si el FC BARCELONA portés samarreta amb publicitat de la Coca-Cola o el McDonalds hi hauria molta gent que alçaria el crit al cel. Portar publicitat amaericana. On s’ha vist això! Com es pot portar publicitat d’una Fundació on els gais no tenen cabuda  (de fet, com al futbol …)?

Estic super emprenyat amb el Barça i la seva futura samarreta.

Poposo que des del col·lectiu lgbt fem alguna cosa per mostrar el nostre malestar mentre el Barça porti una samarreta d’un país dictatorial i homòfob.

El Barça fent publicitat de l’homofòbia i Guardiola parlant del Barça com si el Barça fos la representació de Catalunya. Doncs deu ser de la Catalunya homòfoba i sense escrúpols. Amb una samarreta homòfoba els únics valors que li veig al Barça és de que aquí tot s’hi val. Una desgràcia per Barcelona. Un club amb una samarreta homòfoba no potser de cap manera ambaixador d’una de les ciutats més gay-friendly del món.

Mentre el Barça li doni més importància als diners que a ferir a molts homosexuals – i no homosexuals – portant una samarreta homòfoba el Barça serà més que un club. Serà un negoci. De fet un segoci sense escrúpols. I TV3 seguirà donant-li suport com sempre.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s