(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

QATAR O LES AMISTATS PERILLOSES

Sandro Rosell en un acte de la seva candidatur...

... SANDRO PARLA MERAVELLES DE QATAR. BÉ, TAMBÉ HI HA GENT QUE VEIA MERAVELLES A L'ESPANYA DE FRANCO ...

En els posts anteriors m’hi he fixat en el fet que una samarreta amb publicitat de la Qatar Foundation no hauria de ser admissible per un club d’una ciutat com Barcelona. Sembla contradictori que Barcelona sigui coneguda arreu del món per ser una ciutat gay-friendly i el club més conegut de la ciutat faci publicitat a un emirat on un va a la presó per ser homosexual.

Doncs bé, en aquest post volia fer esment que avui el diari THE TIMES publica en portada el joc brut que hauria fet Qatar per guanyar-se el mundial de futbol de 2022. Qatar hauria sobornat gent de la FIFA perquè votessin a favor de Qatar.

Fa poc va venir a l’estat l’Emir de Qatar. El va rebre el Rei d’Espanya. Dic això perquè tinc la sensació que ens hem venut a Qatar. I el vendre’s a Qatar va més lluny de la Qatar Foundation a la samamrreta.

Segurament hi haurà gent de l’estat que es farà milionària gràcies a Qatar. Sandro Rosell ha parlat meravelles de Qatar. Guardiola va viure-hi a Qatar, el Rei Joan Carles el rep a palau. I mentrenstant un servidor es troba sol denunciant que el Barça portarà publicitat homòfoba a la samarreta però sense que ningú alci la veu.

Aquests propers anys s’hauran de contruir estadis a Qatar i més edificis pensant en el mundial del 2022 comprat amb petrodollars. Hi ha tants diners pel mig que el fet que un marieta com aquest blogger es queixi de que el Barça porti samarreta amb publicitat homòfoba no té importància.

Jo sol no puc lluitar contra els diners de Qatar. Ja no sé què fer.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s