(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

BENEFICIA A BARCELONA QUE EL BARÇA PORTI PUBLICITAT RELACIONADA AMB QATAR?

The flag of Qatar.

Bandera de Qatar

A la premsa britànica s’està parlant molt de futbol i de Qatar. Com potser sabeu els membres de la FIFA van triar un desert per fer un mundial de fubol (Qatar 2022), mentre que Anglaterra, lloc on va néixer el futbol, gairebé no va rebre cap vot a favor. Ja des del primer moment va haver sospiter de suborn per part de les autoritats de Qatar i ara fa uns dies al Parlament britànic es van tonrnar a fer dures acusacions sobre suborn. És evident que aquestes acusacins han degut arribar a llocs com EL PERIÓDICO, LA VANGUARDIA, L’AVUI o ARA. Una altra cosa és si s’han dignat a dir els seus lectors les greus sospites que hi ha contra el mateix país que es veurà escrit a la samarreta del Barça.

L’entrenador del Dream Team no veu bé que la samarreta porti publicitat. Pilar Rahola ens va recordar fa uns mesos la imatge de la dona que té algun que la Qatar Foundation veu com un exemple.

Em pregunto que ha de passar perquè la gent de Barcelona s’avergonyeixi que el Barça porti publicitat d’una dictadura homòfoba i a la qual racauen grans sospites d’haver comprat el mundial de futbol de 2022.

Si el Barça hagués de portar una publicitat que digués Spain Foundation estic segur que s’alçarien un munt de veues dient que això no pot ser, etc. Doncs jo no diré que Spain sigui el lloc més meravellós del món però almenys a Spain els homosexuals no anem a la garjola, no estem governats per la dictadura d’un emir ni hem comprat uns jocs de futbol amb suborns i les dones no estan sobmeses. Dic això no pas per defendre Spain sinó per fer veure que és molt curiós que per certes coses a Catalunya són molt sensibles i per altres no ho som gens. ÉS ESCANDALÓS QUE UN CLUB TAN IMPORTANT COM EL BARÇA PORTI PUBLICITAT ASSOCIADA AL SUBORN, A L’HOMOFÒBIA, A LA DICTADURA, AL TRACTE DE SUBMISSIÓ DE LA DONA I CATALUNYA CALLI!

Qui sap, potser en realitat quan Guardiola parla d’un petti país no es refereix a Catalunya sinó a Qatar. Encara estic esperant que el gran Guardiola demostri els seus grans valors i s’oposi a una samarreta on posa Qatar Foundation.

Qui sap, potser al 30 minuts de TV3 podien fer un reportatge sobre Qatar però ho dubto que ho facin. El Barça i Qatar són massa poderosos per que això pugui passar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s