(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

LA QATAR FOUNDATION I LA FESTA DEL BARÇA A L’HOTEL VELA

Hotel W Barcelona, Spain

Image by Geoffrey Gilson via Flickr

Fa uns quants anys hi havia una vegada una tranquil·la platja nudista a prop de la Torre de Sant Sebastià. Era un lloc plàcid on allunyar-se del stress de Barcelona.

Un dia una quanta gent va decidir ficar tones i tones de terra aigües endins i construir un Hotel aprofitant que era zona portuària.

O sigui, que mentre els xiringuitos de la Barcelona es van treure perquè estaven a la línia del mar algú va tenir la idea de fer un gran hotel a primera línia de mar però en la zona portuària.

Evidentment aquest luxós hotel l’únic que feia per la gent que anava a la platja nudista és embrutar l’horitzó del mar.

Evidentment de tot això ja se’n recorda poca gent i aquest hotel ha passat a formar part d’un lloc exclusiu on trobar a Shakira o ahir mateix al Barça celebrant haver guanyat una lliga espanyola.

Me’n recordo d’aquella platja solitària dels vespres d’estiu. Era un lloc meravellós on un s’oblidava de que estava dins de Barcelona. Un només veia el mar, l’horitzó i un petit dic. Ara són els de l’Hotel W els que t’observen des d’una lloc superior.

Aquesta platja era un lloc molt freqüentat per la comunitat gai.

Ara en aquest lloc que en un temps era mar hi ha un fruit de l’especulació anomenat Hotel W i ahir hi era allà el Barça.

De fet el Barça es pot permetre estar en un hotel tan luxós entre altres coses perquè li entren diners.

Si no m’equivoca, uns 150 milions d’euros o dolars que vene directament de Qatar, l’emirat que emprosona al gai.

Ho dic tot això perquè quan sento parlar de l’Hotel W sempre me’n recordo del poder del totxo i de com aquest Hotel Vela va malmetre el paisatge d’aquesta part de Barcelona. A ningú se lo ocorriria haver permès un edifici així a Cadaqués o Sitges però es va permetre al Port de Barcelona.

D’alguna manera la gent de la Barceloneta i la gent no rica que anavem aquesta platja vam sortir perdent – els veïns de la Barceloneta tampoc volien aquest mosntre d’edifici – i la gent rica de Barcelona i del món van sortir guanyant: tenien el seu hotelet de luxe per les seves festes privads arrand de mar.

Com si això no fos poc ahir aquest Hotel es va omplir de gent d’un esport on l’homosexualitat s’amaga i on no hi ha cap problema en acceptar diners de dictadures on els gais anem a la presó.

L’única alegria que tinc de tot plegat és que almenys avui la rua que farà el Barça no es farà pel centre de Barcelona. Ja en tinc prou en que ahir fessin una festa en un hotel que és un insult al respecte per la natura – està fet sobre terra que van fotre dins del mar tot malmetent el paisatgisme d’aquella zona – i que a més ho fes un club de futbol que trobo doblement homòfob: per una banda l’homosexualitat no té cabuda en ell com passa a gairebé tots els equips de futbol i a més a més pot permetre’s festes en Hotels W entre altres coses pels diners d’un emirat on als gais ens empresonen.

Els gais empresonats i a l’ombra d’un hotel on les elits heterosexistes celebren el guany d’una competició superhomòfoba amb diners de dictadors homòfobs. I tot portant el nom de Barcelona.

Ho sento, però aquesta ovella no agrada d’aquest ramat.

Si mireu la foto de dalt veure que la imatge és molt bonica i que l’hotel és maco. Imagineu-vos la mateixa imatge però sense l’hotel i l aimatge encara és millor. Una imatge idíl·lica que Barcelona podria tenir i que l’especulació se’n va empassar i ara els jugadors d’un joc homòfob i amb un patrocinador homòfob celebra les seves victòries.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s