(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

UNA BARCELONA GAI I DE DRETES

Flag of Barcelona city.

Image via Wikipedia

Segons llegeixo a les enquestes sembla que és possible que el proper alcalde de Barcelona no sigui un fidel hereu de l’anterior sinó una nova tria. Podria ser que en comptes de tenir Jordi Hereu com alcalde tinguessim com alcalde a Xavier Trias.

En aquest post no vull fer publicitat de franc d’un o d’un altre. El que volia és fer notar un aspecte relacionat amb Barcelona, el col·lectiu lgbt i l’Ajuntament de Barcelona.

Com tots sambem en temps de Franco, a la darrera etapa, els homosexuals podien anar a la presó per ser homosexuals. Carmen de Mairena per exemple va anar a presó per això. Avui això ja no passa encara que hi ha llocs com a Qatar, on els homosexuals també van a presó, com bé deu saber la directiva del Barça i tant se li en fot.

Doncs bé, un cop mort el dictador, Barcelona va tenir al poc temps la primera manifestació lgbt de tot l’Estat Espanyol. I Barcelona ha estat un lloc molt gay-friendly. I tot això ha passat amb un govern d’esquerres que donava suport al moviment lgbt.

Per altra banda a Madrid ha passat el contrari. Hi ha hagut i hi ha governs de dretes i al mateix temps l’Orgullo Gay de Madrid congrga moltíssima més gent que el nou Pride Barcelona.

Dic tot això perquè em pregunto com afectarà un possible canvi a l’Ajuntamnet de Barcelona al col·lectiu lgbt de Barcelona.

Serà qüestió d’esperar i veure què passa.

En fi, no puc deixar de recordar-me dels alcaldes de Berlin i Paris.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s