(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

NIKE, BARÇA, QATAR FOUNDATION, TV3, HOMOFOBIA, …

A la web de Nike ja es pot veure la nova samarreta del Barça amb la publicitat de la Qatar Foundation. Estic sobtat de que les lletres de la Qatar Foundation siguin d’un tamany tan gran.

Ja ho he dit moltes vegades però ho torno a dir. Em sembla inacceptable que un club que porta el nom de Barcelona porti publicitat d’una dictadura que està sota sospita de comprar el mundial de futbol de 2022 i on els homosexuals van a presó. Franco també era un dictador i engarjolava als homosexuals i estic convençut que ningú admetria que el Barça hagués portat una publicitat que digués Franco Foundation. Doncs llavors perquè porten publicitat de Qatar Foundation.

Mentre el Barça porti publicitat d’un lloc on pel fet de ser homosexual vas a la presó no em cansaré mai de queixar-me.

Estava pensant que ja que des del Barça tant en Guardiola com Rosell estan encantats amb Qatar potser caldria fer pressió sobre Nike. Nike és la que ha fet la samarreta, no?

Nike mai voldria associar-se amb quelcom homòfob. Evidentment els de Nike no tenen la culpa que el Barça mostri tan poca sensibilitat amb aquest acord amb la dictadura homòfoba però qui sap, si el col·lectiu lgbt protestés potser Nike començaria a repensar si fa bé en fer la samarreta del Barça. Després del tot Nike treu molts guanys amb el Barça.

Aquests dies TV3 felicita al Barça per guanyar la lliga i ho fa treient fotos i fotos de nens, de joves i d’adults amb la samarreta del Barça. Els que no agradem del futbol sembla que no existim per TV3. Que jo sàpiga mai han fet un programa per als que estem farts, molt farts, del futbol a totes hores.

D’aquí a poc temps alguns nens portaran na samarreta on es llegirà Qatar. Això discimina els homosexuals perquè és impensable que un homosexual pugui portar una samaarreta on es fa publicitat d’un lloc on l’homosexualitat està prohibida.

Potser la pressió s’hauria de fer sobre TV3. Si el Barça porta una samarreta amb publicitat homòfoba potser s’hauria de denunciar a TV3 per promocionar una empresa privada la publicitat de la qual pot ferir als homosexuals.

Perquè dimonis una televisió pública que paguem entre tots s’ha de dedicar a promocionar dia i nit un club que no compleix amb cap estàndard contra l’homofòbia.

No entenc com cap advocat no porta a judici a TV3 per promocionar una empresa privada anomenada FC BARCELONA.

Segons vaig sentir a Terribas ella va dir que TV3 donava tot el seu suport al futbol català i per això donava tanta cobertura al Barça. Doncs bé, a mi em sembla perfecte que una televisió pública doni suport al futbol català quan això vulgui dir promocionar un esport AMB VALORS entre la gent de tot el territori. Però que té a veure l’esport amb promocionar una empresa privada de dubtosa moralitat anomenada Barça.

A Qatar els homosexuals anem a la garjola. Al Barça fan publicitat d’aquest páis homòfob i TV3 promociona dia i nit a aquest equip. No serà pas que l’homofòbia de Qatar s’ajunta amb la del Barça i la de TV3.

La directora de TV3 hauria de saber que cada vegada que vegi en els propers mesos una foto d’un nen a TV3 amb una samarreta on es llegeix Qatar jo ploraré. I ploraré perquè seré conscient que TV3 i el Barça i Qatar faran que l’homofòbia es perpetuï a le snoves generacions.

I per cert, no cal ser homosexual per no agradar de la Qatar Foundation. Les dones tampoc suten ben parades.

El futbol és un esport ple d’homofòbia i no m’estranya que un emirat homòfob com Qatar s’hagi fixat en ell per posar-ne publicitat. De ben segur que la Qatar Foundation mai patrocinarà cap club esportiu lgbt. Mai! Ni la Qatar Foundation mai tindrà entre els seus professors univesitaris cap professor obertament gai.

La propera lliga potser la guany el Barça un altre cop. Potser gràcies a haver acceptat diners d’un emir que fica gent a presó per ser homosexual a l’igual que feia Franco. Mai hagués pensat que el Barça pogués caure tan baix.

Leave a comment