(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

BOICOT A LA SAMARRETA DEL BARÇA

Des que fa unes hores he vist la nova samarreta del Barça estic superemprenyat. És veritat que a mi no m’agrada el futbol i no sóc de cap equip però també he d’acceptar que en el fons sempre he pensat que algun dia al futbol també hi hauria gais que no s’haurien d’amagar i llavors potser aquell dia em sentiria que hauria fet les paus amb el futbol i veuria el Barça com el gran club d’una gran ciutat.

Però res d’això està passant. El futbol segueix sent un món hòstil als homosexuals i ara fins i tot el Barça portarà una samarreta amb publictat d’un país on els gais anem a presó.

És estrany però jo creia que un gran club d’una gran ciutat hauria de servir per exportar els valors de la ciutat al món sencer. I com Barcelona és una ciutat on es pot ser gai a mi em semblava que el Barça hauria d’exportar al món els valors de la seva ciutat. Però, molt tristament, el que veig és tot el contrari. Que el Barça, en comptes d’exportar la nostra tolerància el que fa és importar la intolerància!

Hi ha un munt de noves generacions a tot el món que segeueix el Barça. El Barça ha tingut l’oportunitat d’exportar un missatge de tolerància. Però el Barça ha triat tot el contrari. Quins valors envia el Barça amb la samarreta de la Qatar Foundation? Doncs que no tenim que valors, que per tal de tenir diners som capaços de portar publicitat de dictadures (homòfobes per més inri).

Sincerament, a vegades em sap greu que el FC BARCELONA porti el nom de Barcelona perquè amb publicitat com la Qatar Foundation la imatge que es dóna de Barcelona és negativa. Per no parlar del molt que és parla de que potser Qatar va comprar el mundial de futbol de 2022.

En fi, si el Barça fa publicitat d’un país homòfob i TV3 segueix mostrant nens i nenes amb la samarreta d’aquest equip i ningú fa res per queixar-se dins del col·lectiu lgbt llavors potser començaré a preguntar-me si la culpa de tot plegat no és del Barça sinó d’un col·lectiu lgbt que no es fa respectar.

Si el Barça porta una samarreta amb Qatar i el col·lectiu lgbt no fa grans movilitzacions en contra potser al final resultarà que els del Barça fan bé portant aquesta publicitat. Si aquells que ens hauríem de sentir més indignats amb la publicitat de Qatar no fem prou protesta llavors perquè collons el Barça hauria de perdre’s 150 milions d’euros?

ÉS TEMPS QUE ENS ALCEM CONTRA AQUESTA SAMARRETA!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s