(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

EL DÍA INTERNACIONAL CONTRA L’HOMOFÒBIA A TV3

Francisco Franco (1892-1975)

"PACO, NO TE PREOCUPES, QUE LAS COSAS NO HAN CAMBIADO TANTO. EN EL FUTBOL TODAVÍA LOS QUE JUEGAN SON UNOS MACHOTES Y EL BARÇA LLEVA PUBLICIDAD DE UN EMIRATO QUE PONE A RAYA LOS MARICONES. COMO HACÍAS TÚ"

De tots és sabut que TV3 dedica hores i hores a un esport tan homofòbic com és el futbol però això no treu que també es preocupi per compensar aquesta obsessió fent un programa especial per conmemorar el Dia Internacional contra l’Homofòbia.

TV3 s’endinsarà, per no perdre el costum, en un camp de futbol, però no pas per mostra el Barça sinó per mostra un equip lgbt de futbol que lluita contra l’homofòbia en aquest esport. També TV3 s’endinsarà a la memòria històrica i parlarà de la Ley de Vagos y Maleantes i com en temps de Franco els homosexuals podien anar a presó per ser homosexuals. També mostrarà com avui això encara passa en alguns països i se’ns mostrarà el que passa a Qatar.

Finalment TV3 parlarà de la presència lgbt de manera oberta als mitjans públics.

Evidentment tot el que he dit és broma a l’igual que broma deu ser el col·lectiu lgbt a TV3 ja que pel que sembla només servim per donar-li color a les seves sèries on sempre surten, casualment, els mateixos actors i actrius.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s