(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

ACTE FINAL DE CAMPANYA A PLAÇA CATALUNYA?

Plaça de Catalunya, Barcelona, Catalonia, Spain

Image via Wikipedia

Fa uns dies, quan va haver la manifestació per una democràcia real, vaig escriure un post molt curtet per dir que potser estaven al començament d’alguna cosa grossa.

Ara pel que es veu a la Puerta del Sol de Madrid està ple de gent i a la Plaça Catalunya fins i tot dorm gent. Per una altra banda, en un banner publicitari d’Esquerra veig que posa que l’acte final de Campanya és justament a la Plaça Catalunya.

No sé que pot passar fins divendres però si l’acampada a Plaça Catalunya augmenta (el 40 per cent dels joves no treballa o sigui que no m’estranyaria que algú s’apunti anar a Plaça) doncs be si l’acampada continua no sé que farà Esquerra.

ës tot molt estrany el que està passant. Tinc la sensació que aquí hi ha dos trens amb dues velocitats. Per una banda els trens dels partis polítics – que ja ho tenen tot calculadet – i per una altra banda aquesta nova movilització per Internet que passa al mateix temps i a la qual ,clarament, els partits polítics els agafa DESPREVINGUTS! S’hi sumaran a l’acampdad, què faran?

Quina situació més rara. Els partits polítics fent campanya, el diumenge amb eleccions i la Plaça Catalunya amb gent acampada. No recordo que això hagués passat mai els darrers anys!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s