(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

EL BARÇA TRIA EL DIA INTERNACIONAL CONTRA L’HOMOFÒBIA PER PRESENTAR LA SAMARRETA AMB LA PUBLICITAT DE LA QATAR FOUNDATION

Gay flag nice

 

Avui, si llegiu els diaris fets a la capital de la nostra gran nació, veureu que tots parlem sobre l’estrena que farà el nostre gran club, el Barça, de la seva nova samarreta.

Curiosament, aquests mateixos diaris, a les seves portades, no se’n recorden de que avui és el Dia Internacional contra l’Homofòbia.

Aquesta nova samarreta del Barça portarà publicitat de Qatar. Qatar és una dictadura i a l’igual que la dictadura de Franco, també té lleis que porten als homosexuals a la garjola.

Com a homosexual si us he de dir la veritat, no estic emprenyat amb que la samarreta porti publicitat d’una dictadura homòfoba o que el Barça presenti una samarreta amb tuf homòfob el Dia Internacional contra l’Homofòbia. No estic emprenyat amb un esport on els homosexuals som invisibles i només se’n recorden de nosaltres a l’hora d’insultar.

Amb qui estic molt emprenyat és amb tot el col·lectiu lgbt de Barcelona i Catalunya que permet totes aquests humilacions. Quina vergonya de col·lectiu!

Si el Barça porta publicitat d’un país dictatorial i homòfob i a més a més té la insensibilitat de presentar aquesta samarreta el Dia internacional contra l’Homofòbia és perquè el col·lectiu LGBT de Barcelona no es mereix una altra cosa. Quanta gent es manifestarà a Barcelona aquesta tarda a la Plaça Sant Jaume? Quatre gats! Quanta gent protestarà contra la samarreta del Barça? Zero gats?

Això és demencial. Això és vergonyós. Això és provincià.

Per cert, aprofitant que avui és el Dia internacional contra l’Homofòbia que s’ha fet avui des del món del futbol i des del Barça per sumar-s’hi?

——

Sortosament hi ha excepcions, no tot el col·lectiu lgbt de Barcelona i Catalunya és insensible. Aquest post està dirigit a la majoria del col·lectiu i no pas a les honroses excepcions que sé que n’hi ha.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s