(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

QATAR FOUNDATION RELACIONADA AMB HAMAS I UN CLERGUE RADICAL?

Josep Guardiola

QUÈ PENSA GUARDIOLA DELS DRETS DELS HOMOSEXUALS A QATAR?

Si el Barça portés publicitat on digués “MCDONALD’S”, “ISRAEL FOUNDATION” or “VISIT SPAIN” hi hauria un munt de veus a Barcelona i Catalunya dient que el Barça s’havia venut als ianquis, a l’estat jueu a l’estat central! A TV3 hi hauria debats pujats de to sobre la vergonya que suposaria portar una samarreta així.

Com pot portar un club europeu i d’una ciutat amb dieta mediterrània publicitat de fast food americà? On s’ha vist això? sentiríem?

Com pot portar el Barça samarreta d’Israel? Com pot ser això?

Com pot portar un club catalanista com el Barça publicitat d’Espanya? On s’ha vist això?

Doncs bé, a McDonalds els homosexuals poden treballar i no a la presó. McDonalds és una empresa que ha nascut en un país democràtic, amb tots els seus defectes. Israel és un país democràtic on els homosexuals no van a la garjola (llàstima que als palestins no els tractin anb tanta consideració) I a l’Estat Espanyol es pot votar i existeix el matrimoni homosexual. Però tot això s’oblidaria i com he dit publicitat amb MCDONALD’S, VISIT ISRAEL o VIST SPAIN provocaria que a TV3 fessin debats i debats sobre això i els diaris parlessin i parlessin.

Ara bé, quan el Barça simplement tria una dictadura que alguns l’acusen de relacions amb Hamas, que dóna suport a clergues radicals, que se l’acusa d’haver comprat el mundial del 2022 i que porta els homosexuals a garjola quina és la reacció del TV3 i de la premsa catalana: MUTIS MUTIS.

Aquesta nit es presentarà en societat la samarreta del Barça. Aquest esdeveniment és fastigós ja que aquesta samarreta és una humiliació pels valors d ela ciutat de Barcelona! Com pot portar un club tan important d’una ciutat tolerant una samarreta d’un país que recorda al de Franco????

Per fer aquesta presentació i per fer veure que bonic que és tot fins i tot el Pep Guardiola, el gran defensor del petit país però que mai surt en defensa dels gais, hi anirà a la presentació. tenint en compte que Guardiola va viure a Qatar i que Rosell diu que a Qatar es viu molt bé (SENYOR ROSELL, A TEMPS DE FRANCO TAMBÉ ES VIVIA MOLT BÉ, SOBRE TOT SI ERES FATXA I HOMÒFOB!)

No segueixo perquè em sento que el Barça amb aquesta presentació s’està cagant en mi com a homosexual. Que facin això el Dia Internacional contra l’Homofòbia és imperdonable.

Us deixo amb un article en anglès de fa unes hores on es posa a parir el Barça per l’acord amb la Qatar Foundation. Suscric tot el que li diuen al Barça:

http://www.bnet.com/blog/advertising-business/could-fc-barcelona-8217s-new-shirt-be-the-worst-soccer-jersey-ever/8636

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s