(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

UNA RAÓ PER LA QUAL LA PUBLICITAT DE LA QATAR FOUNDATION AL BARÇA PODRIA SER DENUNCIABLE

Imagineu-vos que una empresa us contracta. En principi això no sembla cap cosa de l’altre món ni denunciable. Imagineu-vos que sou de raça banca. Fins aquí no hi ha cap problea: una empresa contracta a una persona de raça blanca. Això passa a molts llocs.

Ara imagineu-vos però que resulta que aquesta empresa només contracta gent blanca. No volen saber res, per exemple, d’algú de raça negra. Llavors aquesta contractació d’una persona blanca ja seria més problemàtica perquè aquesta empresa estaria discriminant.

Doncs ara a la Qatar Foundation. Imagineu-vos que l aQatar Foundation només posés publicitat en clubs on juguessin només blancs. Si el Barça acceptés portar publicitat d’una institució que només posa publicitat en clubs blancs tindríem un clar cas d’institució racista i d’un club amb complicitat am b aquest racisme.

Doncs bé, jo tinc la sensació que la Qatar Foundation quan cerca un lloc on posar publicitat fa discriminació perquè s’assegura de fer-ho en llocs no relacionats amb els homosxuals. El futbol és un lloc on si hi ha homosexuals aquests s’amaguen.

El que vull dir amb això és que crec que es podria denunciar l’acord entre la Qatar Foundation i el Barça perquè el Barça, regint-se per les normes d’aquí, no pot acceptar un tracte on es fa discriminació per orientació sexual.

Si anem a qualsevol universitat occidental trobarem professors que són homosexuals obertament. Quants professors homosexuals hi ha a les universitats de la Qatar Foundation? Segons les normes de Qatar la Qatar Foundation no està obligada a contractar sense fixar-se en l’orientació sexual perquè a Qatar l’homosexualitat està prohibida.

En resum tinc la sensació que l’acord entre el Barça i la Qatar Foundation s’hauria d’invalidar perquè sinó s’invalida llavors el Barça s’està aprofitant de la discriminació per orientació sexual que fa la Qatar Foundation d’acord amb les lleis de Qatar.

Si us plau RT aquest post si creieu que hi ha possiblitats de denunciar l’acord entre el Barça i la Qatar Foundation.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s