(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

L’ACORD AMB FRANCO FA QUE NO S’APUGIN LES QUOTES AL SOCI, NI VENDRE PATRIMONI NI VENDRE JUGADORS

Francisco Franco (1892-1975)

Image via Wikipedia

“Anglaterra, 1971

El Manchester United ha presentat la seva nova samarreta amb publicitat de la Spain Foundation. El seu president, Sand Blondehim, ha dit que gràcies al patrocini de la Fundació dirigida per la dona del Generalísimo, no caldrà pujar la quota als socies ni vendre patrimoni ni jagadors.

Davant de les crítiques per l’acord amb la Spain Foundation, Sand Blondehim ha dit que a Espanya es viu molt bé.

La samarreta amb la publicitat de Spain Foundation sembla que no agrada molt entre els els socis del Manchester United però tan sols la Penya de Gais i Lesbianes del Manchester ha mostrat el seu descontentament amb el fet que Sand Blondehim digui que a Espanya es viu molt bé quan a l’Espenay de Franco els homosexuals poden anar a la presó per la Ley de Vagos y Maleantes.

A la ciutat de Barcelona, els socis del FC Barcelona els ha sabut molt greu que el Manchester United hagi decidit portar publicitat d’una distadura. Han acusat al Manchester de no tenir valors i han contraposat l’actuació del Manchester United a la d’ells de simbolitzar una resistència ala dictadura de Franco o de qui sigui ARA I SEMPRE.

AMEN.”

Relat fictici basat en una frase de Sandro Rosell que es pot llegir a http://www.ara.cat/esports/barca/declaracions-Sandro-Rosell-nova-samarreta_0_482353036.html

Una persona que sigui obertament gai a Qatar no crec que pugui viure gaire bé a Qatar però qualsevol persona que s’identifiqui amb l’heterosexualitat i que no li importi viure en una dictadura viurà de meravella a Qatar:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s