(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

DONARÀ GUARDIOLA UN ALTRE COP SUPORT A QATAR PEL MUNDIAL DEL 2022?

FC Barcelona vs Manchester United

Segons llegeixo a la premsa de l’estranger (quin remei) podria ser que s’hagués de tornar a triar on es farà el mundial de futbol de 2022. Pel que es veu les acusacions de suborn contra Qatar són molt greus.

Suposant doncs que es tornin a fer eleccions ens trobaríem en una situació molt delicada perquè Qatar era el primer páis àrab en ser triat i potser molta gent del món àrab s’ho prendria malament.

Per una altra banda Guardiola va donar un gran suport a Qatar 2022 i el Barça portarà publicitat de la Qatar Foundation aviat. 

Si Qatar deixa de fer el mundial llavors potser milions d’àrabs trobaran al Barça un oasi ja que aquest almenys portàra publicitat de Qatar. No sé si això és el que el Barça volia però ni tinc cap dubte que prefereix la fmaa i els diners que actuar segons els valors de la seca ciutat. Ho dic axò perquè a Qatar hi ha una dictadura i l’homosexualitat està prohibida i el club que es considera més que un club no ha tingut cap problema en acceptar diners de la dictadura homòfoba. Valga’m Déu si hagués portat publicitat de la dictadura homòfoba de Franco. 

En fi, espero que Guardiola no s’ho prengui malament però si al final el país al que ell va donar suport ple mundial del 2022 deixa de fer el mundial jo com a homosexual ho celebraré tot el que pugui no pas a Qatar, on jo com a homosexual no sóc benvingut, sinó a Barcelona, on per molt que el Barça faci publicitat de dictadura homòfoba, la ciutat segueix ser, per sort, més que un club.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s