(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

CARTA A GUARDIOLA

Josep Guardiola

HA FET PEP GUARDIOLA ALGUNA COSA ALGUN COP EN CONTRA DE L'HOMOFÒBIA?

Estimat Pep

Sé que és molt difícil que llegeixis aquesta carta però també semblava difícil que Mubarak deixés de governar i al final així va ser.

T’escric perquè crec que aquests darrers mesos has ajudat, potser sense voler, a crear un futur més desfavorable per la comunitat gai a nivell mundial.

Des de fa anys sempre has estat has estat un grna tema de conversa dins de la comunitat gai a Barcelona i ´fora de Barcelona. He llegit fins i tot que la teva sortida del Barcelona es va dir que havia estat relacionada amb la polèmica creada al voltant d ela teva sexualitat.

Perquè dic tot aix’o? Dic tot això perquè estic convençut que deus saber molt bé l’homofòbia que es viu als camps de futbol i com molta gent fa servir l’homosexualitat per atacar a altra gent.

Aquests darrers anys has demostrat al món que ets un gran entrenador. Mentre d’altres entrenadors feien soroll i excessos tu sempre t’han caracteritzat per una manera de fer molt professional.

L araó per la qual t’escric és per mostrar-te la meva gran preocupació per la teva relació amb Qatar. En aquests dies Qatar està sota la sospita d’haver comprat el mundial del 2022 i potser que torni a decidir-se. Me’n recordo que tu vas donar suport explícit a aquesta candidatura. De fet a més de viure a Itàlia – on per sort tot va acabar bé en relació amb l’escàndol de doping – sé que ha s viscut a Qatar.

Ara ens trobem que el Barça portarà publicitat de la Qatar Foundation i la gent de Qatar parlen de tu com d’un fill. Això em preocupa perquè tinc la sensació que les teves amistats a Qatar poden tenir molt a veure amb el fet que la Qatar Foundation estigui ala samarreta del Barça.

No entenc com potser que no mostris mé sensibilitat cap als drets dels homosexuals. Com pots estar tan bé amb un emirat que a més de ser una dictadura té la homosexualitat penada amb penes de presó?

Segons t’he sentit t’estimes molt Catalunya i és per això que no entenc com potser que vulguis que un gran club de Barcelona porti una publicitat d’una dictadura?

Quin sentit té que el Barça simbolitzçes una lluita contra la dictadura de Franco quan ara el Barça fa publicitat d’una altra dictadura.

Pep, no t’entenc. No entenc com potser que mai et sentir fer res en contra d el’homofòbia i al mateix temps sempre et trobi del constat de la dictadura homòfoba de Qatar?

Puc entendre que el Barça necessita diners però no et sembla que és d’hipòcrites actuar com si el Barça fos més que un club quan acceptes diners de gent amb uns valors molt diferents als de Barcelona?

En fi, Pep, espero que reflexionis i te n’adonis del gran mal que estàs fent a les noves generacions d’homosexuals. Gràcies a tu, milers de nens arreu del món escamparan l’homofòbia portant una samarreta d’una dictadura homòfoba.

Com veig que a la premsa gairebé ningú es queixa d’això de la samarreta a vegades penso que potser filo massa prim. Potser si, però em sap molt de greu que mitjans i televisions facin de tu un heroi quan de fet per mi ets el que ha portat més homofòbia al futbol.

Esperant que algun dia la teva actitud no suposi la discriminació de milions de futurs nens i nenes del món.

UNA MARIETA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s