(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

LA PENYA BLAUGRANA DE GAIS I LESBIANES I EL VIATGE A WEMBLEY

FC Barcelona 6

Carles Puyol portant publicitat de dictadura homòfoba

Si un visita el blog de la Penya Blaugrana de Gais i Lesbianes sembla que el temps s’hagi congelat des de que es va saber que es Barça s’entenia amb la dictadura homòfoba de Qatar. En el blog d’aquesta penya única  al’estat el darrer post fa menció a l’entrada d ela Qatar Foundation a la samarreta tto monstrant la seva preocupació.

Però depsrés d’aquest blog hi ha un silence que no entenc! D’aquí uns dies el Barça té una final no pas a Doha on els gais no som benvinguts sinó a una gran ciutat molt gay-friendly com Londres. Com és que el blog d’aquesta penya no està en plena ebullició? Se suposa que per la comunitat lgbt culè un viatge a Londres hauria de ser quelcom diví però … l’únic que trobo és un blog que no parla.

No entenc res. Si tan malament ha fet el Barça en tenir tractes amb una dictadura homòfoba llavors el millor seria dissolde la penya (el Barça no es mereix una penya de gais i lesbianes. No es`t a al’alçada. Una altra opció és que la penya s’ahgués fet més forta, amb més membres i que proposés coses.

Però aquest silenci no m’agrada gens. Aquest silenci no ajuda gens als drets lgbt. El missatge que jo trec d’aquest silenci és: “bé, el Barça ens ha decepcionat però nosaltres som abans culès que defensors dels nostres drets i preferim callar que defendre els nostres drets”. Potser m’equivoco, però aquesta és la sensació que tinc. Que el Barça faci tractes amb dictadures homòfobes és una cosa. Però que la mateixa Penya de Gais i Lesbianes s’hagi menjat a ella mateixa la llengua em sembla molt desafortunada.

Els socis del Barça que siguin homòfobs deuen estar encantats amb aquesta Penya. Els hi fa quedar com “més que un club” (primera penya lgbt de l’estat) però se saben estar ben calladets quan convé. I després diem que als gais i lesbianes no ens respecten! Com ens han de respectar, si callem!

ENLLAÇ PGGL: http://penyagl.blogspot.com/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s