(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

NACIÓ CATALANA VS DRETS HUMANS

Sandro Rosell en un acte de la seva candidatur...

SANDRO ROSELL: A QATAR ES VIU MOLT BÉ - (si ets hetero, caldria afegir)

Per mi el més important són els drets humans. Qualsevol nació o estat em sembla que hauria de tenir els drets humans com a base fonamental. Curiosament sembla ser que algunes persones la base de la seva nació consisteix en que una empresa privada guany títols. I per això tot s’hi val. Fins i tot passar per damunt dels drets humans. Ho dic això per Pep Guradiola i Sandro Rosell.

Quan les coses van malement sempre sento a Guardiola parlant del nostre petit país. Com si el Barça fos la grna represntació de Catalunya. Dons ho serà per ell perquè pe r mi una empresa privada mai pot representar un país. I menys ho pot representar dignament si tant li fna els drets humans.

Un club que porta una samarreta que diu QATAR FOUNDATION de cap manera por representar a Catalunya. Com a molt pot representar una dictadura homòfoba d’un país del golf.

Estic tan fart de veure el Crackòvia de TV3 on sempre parlen bé dle Barça i parlen malament dle Reial Madrid? Però, qè passa, que un català no pot ser del Reial Madrid? Perquè una televisió pública ha de menystenir un equip PEL SIMPLE FET QUE NO ÉS CATALÀ?

Cal que tota la comunitat lgbt ens unim per defensar els nostres drets! No potser que el Barça porti una samarreta on posi QATAR FOUNDATION! La Qatar Foundation dóna premis en nom d’un radical islamista que predica matar els homosexuals. Si aquest clergue prediqués matar als catalans portaria el Barça aquesta samarreta? ës evident que no! Doncs que passa, que amb els homosexuals es pot fer el que es vulgui?

Demano a qualsevol persona que estimi els drets humans i estigui relacionada amb les lleis que interposin una denúncia contra el Barça. El Barça encara és un club amb seu social a Catalunya (encara no la tenen a Qatar) i s’ha de regir per le slleis d’aquí. I m’estranya que les lleis d’aquí deixin fer publicitat d’una Fundació que dóna premis en honor a un radical que propugna la mort dels homosexuals, la submissió de le sdones i el terrorisme si cal.

És importantíssim que la gent sàpiga tot això que dic. Si no us refieu cerqueu per Wikipedia i Internet i veure que és veritat el que dic. A EL CLARÍN hi ha un article també. És molt importnat que tweet a tweet, pot a post, tothom s’assabenti al món que el Barça porta la seva samarreta tacada d’homofòbia. Els mitjans de Barcelona callen i callen. Si no parlem els individus no es farà res. Fins i tot La Penya de Gais i Lesbianes es va queixar del patrocini d ela Qatar Foundation però des del desembre està EN UN SILENCI TOTAL? Què passa aquí?

Us deixo amb l’article de EL CLARÍN, un diari del mateix lloc que LEO MESSI:

http://www.clarin.com/deportes/futbol/stylecolorBF1424Planeta-RedondoibrEl-lado-oscuro-Barcelona_0_403159901.html

També hi ha un web pels socis anomenat CONSULTAQATAR: http://www.consultaqatar.cat/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s