(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

UNA VEÏNA DE LA SEU VS UNA FUNDACIÓ DE QATAR

FC Barcelona 6

Image by movimientobase via Flickr

En aquests moments unes quantes persones s’estaran fent creus de que una veïna de la Seu fos obligada a portar el vel pel seu merit segons ha denunciat ella mateixa. Curiosament aquesta mateixa gent que s’escandalitzarà amb el comportament d’aquest marit doncs bé, no tindran cap problema en comprar-se per ells mateixos, els seus fills o els seus nets la nva samarreta del Barça.

La bona gent del país s’indignarà amb el maltracte del marit d’aquesta dóna però al mateix temps introduiran a les seves vides una samarreta de la Qatar Foundation.

La veritat és que tenint en compte que tant TV3 con els mitjans de comunicació no són gens crítics amb el Barça tampoc m’estranya que la gent compri com boja una samarreta del Barça.

Curiosament tota aquesta gent, tan honesta i tan bona, i tan llunyana del maltracte d’aquest home a la seva dona, no tene cap problema en embrutar-se, jnt amb el Barça, amb aquesta samarreta amb la publicitat d ela Qatar Foundation.

Si els mitjans de comunicació del país estiguessin més informats potser hi hauria més gent que sabria que la Qatar Founadtion dóna un premi en nom d’un radical islàmic que vol la matança dels homosexuals, una dona esclavitzada als homes a més més de no importar´li gens certes accions terroristes.

Jo no sé pas quins programes de televisió deu veure el marit d’aquesta dona però estic convençut que tant si veu TV3 com qualsevol televisió en àrab, el Barça deu sortir molt per pantalla. Doncs bé, aquest Barça, aquest MÉS QUE UN CLUB, en comptes de portar un missatge d’acord amb Barcelona i Catalunya, porta una samarreta amb una publicitat que recorda a les dictadures, a l’homofòbia i a la misòginia.

Dic tot això perquè quedar molt bé veure aquest home amb molts mals ulls mentre el nostre estimat Barça fa tractes amb una fundació els valors d ela qual són iguals o pitjors als d’aquest home.

ENLLAÇ: http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/societat/una-veina-seu-denuncia-seu-marit-per-obligar-la-portar-vel-1019308

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s