(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

“A QATAR HI HA INJUSTÍCIES COM A TOT EL MÓN”

Pep Guardiola

Image via Wikipedia

La veritat és que el fet que ser marieta a Qatar estigui penat amb penes de presó no té cap importància. Això deu ser cosa de marietes i evidentment, en Pep Guardiola no està per aquestes coses. Al següent enllaç es pot llegir el que diu Guardiola sobre Qatar. Relaciona Qatar amb un país que hi ha llibertat i on hi ha injustícies com hi ha a tot el món. Vaja, que si ara als homosexualas ens tornen a enviar a la presó com a Franco en Guardiola suposo que no se n’adonaria perquè compara Qatar amb la resta del món. No hi ha pitjor homofòbia que aquella que no tan sols té en compte que hi ha homosexuals!

Bé, aquí hi ha l’article en el qual Guardiola lloa una dictadura homòfoba: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:NquH3kXOpw4J:www.mundodeportivo.com/gen/20101213/54085721853/noticia/pep-guardiola-bendice-el-acuerdo-con-qatar.html+%22pep+guardiola%22+qatar&cd=10&hl=en&ct=clnk&source=www.google.com

Aquest divendres a TV3 fan un programa especial no pas sobre Leo Messi sinó evidentment sobre Pep Guardiola. En ell evidentment se’l glorificarà i de cap manera es diran coses com:

– que la candidatura de Qatar al mundial del 2022 a la qual ell va donar suport està sota sospita d’haver-se comprat amb suborns.

– que Guardiola amaga la realitat de Qatar: és una dictadura on no es respecten els drets humans (o és que els marietes no som humans?) Fins i tot Al-Jezeera no comenta les protestes de Bahrain! Les amaga!

– que el Barça no hagués necessitat tenir un sponsor que donés tan diners si Guardiola no l’hagués errat quan va fitxar l’Ibra.

El programa de TV3 de divendres sobre Pep Guardioal es diu “SEDUÏTS PEL PEP”. DEsconec perquè no han fet “SEDUÏTS PER MESSI”. Qui sap, potser si Messi fos català ho haguessin fet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s