(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

GUARDIOLA AND FERGUSON LETTER? NO CERQUEU MÉS, QUE NO LA TROBAREU …

Flag of UNICEF

Image via Wikipedia

Després de que UNICEF hagi passat a la part del darrera de la nova samarreta del BARÇA mentre la publicitat d’un emirat dictatorial, masclista i homòfob passa al davant, doncs bé, després de tot això sentir parlar d’una carta de Guardiola i Ferguson de suport a Unicef m’havia fet molta alegria.

Quina decepció que he tingut en adonar-me que aquesta carta en anglès sembla no exisitir o sigui que tot més bé sembla un muntatge per netejar la imatge d’un Guardiola que ha estat un gran defensor de tacar la samarreta del barça amb la Qatar Foundation.

Primer t’encarregues de treure Unicef de la samarreta, poses una publicitat d’una dictadura àrab, homòfob ai masclista i després escrius una carta de suport d’Unicef per netejar la imatge!

Sort que tenim Internet i un es pot adonar que tot ha estat un muntatge de neteja d’imatge tot aprofitant la bona fe de Ferguson. A Anglaterra ningú parla d’això! Per això otser heu arribat a aquest post! Només es parla curiosament on tots sabem que UNICEF ha quedat relegada a un lloc gairebé obscè de la nova sammarreta.

Tot plegat ho veig més com un muntatge per desacreditar a Mourinho (recordeu les seves desafrtunades paraules sobre UNICEF?) que per una preocupació real per UNICEF. Una UNICEF al costat de la part del cul de la nova samarreta del Barça parla molt més que una carta de la qual a Anglaterra ningú parla.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s