(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

LA CARTA DE SUPORT DE GUARDIOLA I FERGUSON A UNICEF, NOMÉS EN CASTELLÀ I EN CATALÀ?

Josep Guardiola

GUARDIOLA: GRAN DEFENSOR DE QATAR, GRAN DEFENSOR D'UNICEF

Després de que la nova samarreta del barça hagi canviat la posició d’Unicef al darrera i a prop del cul em sembla que és una gran notícia que Pep Guardiola, gran avalador de tot el que tingui a veure amb Qatar, hagi fent una nota conjunta amb Ferguson de suport a Unicef.

És una mica curiós que estiguis d’acord amb l’acord amb la Qatar Foundation que fa que Unicef se’n vagi al darrera i a prop del cul i al mateix temps et mostris com el gran defensor de la Unicef tot signant una carta de suport a Unicef.

Però bé, millor això que perjudicar a Unicef amb això d ela samarreta i després no fer res per contrarrestar el perjudici que s’ha fet.

De fet tenint en compte que Qatar és un lloc on els homosexuals van a la presó potser Guardila tamb´çe podria intentar contrarrestar la imatge d’un Barcelona associat amb una dictadura homòfoba tot promovent campanyes contra l’homofòbia o fins i tot de suports a les protestes als països àrabs.

En fi, felicito a Guardiola per aquesta carta conjunta amb Ferguson. Espero trobar-la aviat en anglès i en mitjans anglès per veure que no es tracta d’una neteja d’imatge del Barça sinó realment de quelcom fet aparts iguals entre Ferguson i Guardiola. Ara per ara només torbo la carta que a emès el Barça en català i castellà.

Espero que aviat també trobo a tots els mitjans anglesos parlant d’aquesta carta de Ferguson i Guardiola donant suport a la Unicef. No voldria pensar que tot això sigui un muntatge del Barça per, mitjançant la signatura de Ferguson, intentar netejar la imatge del Barça després de relegar UNICEF a la part posterior i inferior de la nova samarreta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s