(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

L’ÚS D’UNICEF PER PART DEL FC BARCELONA

Vehicle registration plates of the People's Re...

Image via Wikipedia

Encara me’n recordo de les paraules desafortunades de Mourinho a les quals va barrejar UNICEF a la seva guerra particular contra el Barça.

En auqest post del que vull parlar és que quelcom peocupant i que gràcies a Internet m’he assabentat.

Com tots sabem durant anys el Barça ha portat a la samarreta l’UNICEF. I pr això no ha cobrat sinó que h apagat. Fins aquí una gran felicitació pel Barça.

Ara bé, fa uns dies van veure com a la nova samarreta UNICEF ha passat del davant al darrera i fins i tot a l apart propera al cul. Al mateix temps que la Qatar Foundation ha ocupat el lloc d’Unicef.

Doncs bé, és evident que això és quelcom que no ajuda a una bona imatge dle Barça. Posar publicitat d’una dictadura homòfoba i masclista i a més a més aporpar UNICEF a la zona del cul no és gens bo per un club que es considera més que un club (i suposo que també més que un negoci)

Avui però hi ha arribar una notícia que fa que tots els mitjans d’aquí tornin a associar el barça amb l’Unicef. Quan he sabut la veritat és que m’he alegrat. Es tracta d’una carta conjunta de Guardiola i Ferguson a favor d’UNICEF.

Si tenim en compte les paraules de Mourinho, i el lleig assumpte d ela Qatar Foundation aquesta notícia és boníssima.

Per desgràcia l’alagria m’ha durat poc quan m’hi he adonat amb tristesa que només els mijants d’aquí parlen d’aquesta carta. O sigui que tot sembla que ha sortit del Barça i Ferguson ha donat el seu vist-i-plau. Seria una manera de netejar la imatge del Barça o del paper destacat de Guardiola en portar Qatar Foundation a la samarreta dle Barça.

És una mica trist tot plegat perquè quan un llegeix que Guardiola i Ferguson donen suport a UNICEF un s’imagina que és quelcom fet pels dos pe runicef i ja està. Però quan te n’adones que a Anglaterra NO PARLEN D’AIXÒ llavors te n’adones que tot ha estat un muntatge del Barça per netejar la seva imatge per això de la Qatar Foundation. I això em sembla molt reprobable. Perquè em mencionar Ferguson sembla que no sigui na cosa dle Barça només però quan un veu que només parlem aquí d’això i no a Anglaterra és molt fàcil adonar-se de tot això de donar suport a UNICEF ara és una manera de netejar el que abans s’ha embrutat. Només ha calgut la bona fe de Ferguson per poder-ho aconseguir.

Això per mi no és joc net. Posar UNICEF a la part propera al cul d’una entitat com UNICEF, posar al front publicitat d’una dictadura homòfoba i ara unes hores abans voler netejar-te l aimatge embrutada tot associant-te a una causa comuna amb Ferguson per donar suport a Unicef em sembla menyspreable. L’únic que veig aquí es voler contraposar a Ferguson i Guardiola a MOurihno. I no és pas Mourihno el que ha posat Unicef a la part de prop dle cul de la samarreta. No cal que digui qui són els responsables.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s