(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

FELICITATS AL DARRER BARÇA DE LA SAMARRETA D’UNICEF!

The FC Barcelona team take an open-top bus aro...

Image via Wikipedia

Després d’haver-me estat queixant darrerament d’això de la Qatar Foundation a la nova samarreta del Barça no m’ha semblat bé no fer un post per felicitar expressament al Barça per guanyar la seva quarta copa de Champions.

La veritat és que és una alegria que ara que hi ha tant d’atur i tanta crisi econòmica i retallada aquí, retallada allà, és gratificant veure que almenys hi ha alguna a Catalunya que funciona i funciona de meravella.

Pel que he pogut llegir a la premsa internacional – de TV3 no me’n refio gens – el Barça és un equip formidable que juga un futbol molt maco i on La Masia té un pes importantíssim. Pel que he llegit sembla que és aquesta planificació i saber fer d eLa Masia la que hauria aconseguit que el Barça estigui on estigui. En aquest sentit, i deixant de banda el que jo penso del futbol actual, sembla que hi ha coses del Barça que podrien servir com exemple. Fer les coses bé i amb temps és la meva conclusió.

Felicitats doncs al Barça de la samarreta d’Unicef!

(el fet que feliciti el Barça no vol dir evidentment que no segueixi trobant inacceptable la nova samarreta amb la publicitat de la Qatar Foundation. Sort que aquesta copa no s’ha guanyada amb publicitat d’aquesta fundació homòfoba)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s