(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

TINC GANES D’ANAR DESPULLAT PER BARCELONA

Mai a la vida he anat despullat pels carrers i places i mai a la vida havia tingut anar despullat pels carrers i places de barcelona. És ben cert però que al llarg dels anys he vist, algun cop a l’any, alguna persona despullada per Barcelona, i sempre m’ha encuriosit qui hi havia darrera d’aquell cos nu. I sincerament, quan he vist gent despullada per carrer que anava despullada amb dignitat (no gent que va borratxa o no sap el que fa sinó gent que va despullada expressament i sabent el que fa) sempre m’he sentit content de conviure amb gent que simplement va per carrer tal com va venir al món.

Ara, però, que pel que es veu ja no es pot anar despullat pel carrer per primera vegada a la vida em dones ganes d’anar despullat. Em donen ganes de pujar per tota la Rambla despullat. Em donen ganes de pujar per Rambla Catalunya despullat. Em donen ganes de contemplar la Sagrada Família despullat de prejudicis. Però, ara això està prohibit.

Pel que he llegit sembla ser que en circumstàncies especials, amb autoritatzacions pertinents, es podrà anar semi nu (o despullat?). No sé quins deuen ser els casos però estic pensant en demanar un permís especial a l’Ajuntamnet per poder anar un co a la vida, despullat per Barcelona. 

En fi, proposo que els que van aprovar multar el nudisme i el seminudisme segueixen al el seu fonamentalisme i facin un pas més i també multin les estàtues de pedra que no vulguin tapar-se les seves vergonyes. No hi ha dret que les estàtues puguin anar despullades i les persones no.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s