(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

QUÈ PENSA GUARDIOLA DE LES ACUSACIONS DE QUÈ QATAR VA COMPRAR EL MUNDIAL DE FUTBOL 2022?

El fet que Guardiola hagi viscut a Qatar, hagi treballat a Qatar, hagi donat suport a la candidatura Qatar 2022 i hagi donat suport a portar Qatar Foundation a la samarreta del barça em fa pensar que alguna opinió deu tenir sobre tto l’enrenou que hi ha sobre les sospites de que Qatar va comprar el mundial de futbol 2022.

Espero que aviat digui alguna cosa perquè no m’agrada gens que un club de la capital de Catalunya tingui tractes justament amb un país que està al punt de mira per possibles suborns.

Fa poc Rosell i Guardiola van parlar meravelles de Qatar? Què pensen de tot el que està passant?

No entenc res. Guardiola i Rosell no van tenir cap problema en parlar meravelles de Qatar i ara que Qatar està cada dia a la premsa mundial (a l’aquí casualment no es parla …) Guardiola i Rosell no diuen res. Qui sap, potser no diuen res, prquè tampoc ningú els hi pregunta!

Avui he sabut, a la premsa anglosaxona, que el secretari general de la FIFA, Jerome Valcke, ha admès que havia enviat un email dient que Qatar havia comprat el mundial 2022!

O jo visc en un altre planeta o els mitjans de comunicació d’aquí són molt selectius a les seves informacions. Com potser que en un país on la tele i els diaris sempre parlen de futbol no parlin d’aquest escàndol?

Si l’escàndol està relacionat amb Qatar 2022 i Guardiola va donar suport a aquesta candidatura com potser que ningú parli? Com potser que ningú trobi preocupant aquest escàndol si el Barça portarà a la seva samarreta una menció a Qatar?

No entenc res! Aquí hi ha algú que viu en un altre planeta …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s