(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

“say no to homosexual,Allah is clean. Have gotten my own new barca jersey with qatar foundation and i love it. I LOVE QATAR,I LOVE BARCA”

FC Barcelona 6

Image by movimientobase via Flickr

Acabo de rebre un comentari – el títol d’aquest post – que deixa ben clar que la samarreta del Barça del Qatar Foundation és ideal per a la gent homòfoba. És evident que al món hi ha gent molt diversa i seria de bojos imaginar-se un món on tothom respectés l’arientació sexual. Dic això perquè el que m’emprenya no són comentaris com aquest, el que m’emprenya és que aquest blog sigui dels pocs que s’alça contra la complicitat dle Barça amb l’homofòbia!

Jo com a homosexual no puc portar d ecap manera una samarreta del club més famós de Barcelona perquè porta publicitat d’un lloc on els homosexuals van a la presó. Per una altra banda, com es pot veure pel comentari que he rebut, algú fa servir el seu Déu per dir que els homosexuals som uns bruts i que ell portarà la samarreta del Barça amb Qatar Foundation.

O sigui que qualsevol homòfob del món podrà portar la samarreta del Barça amb orgull. Però el Barça no és un club d’una ciutat anomena Barcelona que està a l’Europa occidental i on es respecten els drets de la gent sigui quina sigui la seva orientació?

Amb aquest comentari es veu ben clar quins són alguns dels valors d’alguns que compraran la samarreta del Barça: HOMOSEXUALS NO, ALLAH IS CLEAN.

Moltíssimes gràcies Pep, Moltíssimes gràcies Sandro, perquè m’insultin la meva condició sexual tot afalagant el Barça. Sou el smillors!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s