(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

LA MASIA A QATAR?

Lionel Messi

Image via Wikipedia

Aquesta nit a TV3, el programa de 30 minuts es titula MÉS QUE FUTBOL? Pel que es veu el Barça sembla ser un referent i s’estudia fins i tot a la universitat.

Una de les raons d’aquest éxit del Barça seria LA MASIA. Gràcies a LA MASIA els jugadors creixen junts i comparteixen un esperit de grup.

Em pregunto si 30 MINUTS podrà escapar de la parcialitat que hi ha a TV3 quan es parla del Barça i, per primer cop a tv3, sentirem alguna veu crítica.

Dic això perquè jo també crc que això de LA MASIA és molt bona idea.

Però hi ha una cosa que em preocupa. Imaginem que Qatar crea UNA MASIA. Imaginem que gent de Qatar fa el mateix que ha estat fent el Barça aquests darrers anys i es va fent amb ttos els nens del món que juguen bé al futbol i sel’s emporta a Qatar. Imaginem que fins i tot Qatar se’ns emporta els joves talents de Catalunya. Què pensaríem llavors de LA MASIA de QATAR.

Ho dic això perquè LA MASIA pot estar molt bé pel Barça però tinc la sensació que això d’anar pel món cercant els millors nens futbolistes per portar-los a Barcelona és quelcom molt positiu pel Barça però em sembla que prou negatiu per la resta del món.

Tinc la sensació que LA MASIA serà copiada per altres països i llavors llocs com Qatar es faran amb els millors futurs jugadors del món. Quan això passi potser llavors la TV3 posarà el crit al cel. Doncs bé no sé que s’esperavan quan ells són els primers en glorificar LA MASIA d’aquí.

Tan de bo l’exemple de LA MASIA només es quedi en el món del futbol perquè sinó podria arribar un moment que els futurs científics, artistes, etc, també hi hagi països que se’ls emportin quan són nens.

En fi, que LA MASIA del BARCELONA és meravelosa però parteix de la premisa que està bé anar pel món agafant el millor que hi ha i emportant-se-ho a Barcelona. Jo això ho trobo deplorable i un mal exemple. Un mal exemple que jo no compro per molt que ens vulguin vendre LA MASIA com a sinònim d’allò ben fet.

Potser algun dia la base de LA MASIA – anar on sigui per agafar els millors nens futbolistes . estarà molt mal vist i fins i tot prohibit.

Messi li ha donat tot al Barça. Messi no li ha donat encara res a Argentina.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s