(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

NEWSWEEK, QATAR I EL BARÇA

Homosexuality laws

Image via Wikipedia

Aquesta nit han fet MÉS QUE FUTBOL al 30 MINUTS de TV3 i la veritat és que no m’ha desagradat el programa encara que jo hauria afegit del perill que els valors del Barça puguin comprometre’s en el futur en portar una samarreta relacionada amb una dictadura homòfoba i masclista anomenada Qatar.

Ara és notícia que el proper 13 de juny la portada de la revista NEWSWEEK serà el BARÇA. Surt una foto amb Guardiola mantejat.

La veritat és que no entenc res. El Barça guanya Champions i Champions darrermanet, rep l’elogi internacional però a l’hora de la veritat li toca ballar amb la més lletja: la Qatar Foundation. Com potser que el Barça que inspira tan a tot el món i del que tan bé es parla hagi hagut de recórrer al patrocini d’un emirat que no és democràtic, que empresona els homosexuals, que limitat a mínims els drets de les dones i que està sota sospita d’haver comprat el mundial de futbol de 2022?

La veritat és que no ho entenc. No hi havia cap altre patrocinador que no fes pudor a masclisme, dictadura i homofòbia i a presumptes suborns?

La veritat és que penso o que bé al Barça hi havia algun interès ocult per fer tractes amb la dictadora de Qatar o sinó aquest món és horrible perquè si ser el millor equip del món, com diuen alguns, no et serveix per poder tenir un patrocinador amb un mínim de bona imatge …

En fi, només de pensar que la Qatar Foundation dóna uns premis a nom d’un radical que vol l’extermini dels homosexuals m’esgarrifa que milions de nens portaran aviar una samarreta que farà publicitat d’aquesta fundació amb el beneplàcit d’un equip que se suposa que té el seu fort en els valors. Doncs menys mal que té valors perquè sinó tingués llavors no em vull imaginar de qui portaria publicitat …

Per cert, ara que tant es qüestiona la FIFA i els casos de corrupció que ha de dir de tot això el Barça, suposat referent mundial dels valors al futbol?   

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s