(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

PILAR RAHOLA AMENAÇADA

Pilar Rahola 2

Image via Wikipedia

Avui Pilar Rahola és notícia per les amenaces de mort d’un video a youtube d’un grup anomenat Islam. Pilar Rahola ha demanat a la fiscalia que es tregui aquest video i pel que es veu Pilar Rahola està sota protecció policial. Pel que he pogut veure per Google la cançó ja devia estar des de principis de maig sinó a youtube sí a Internet.

De tots és sabut que Pilar Rahola és coneguda per les polèmiques que provoca però una cosa és que sigui polèmica i una altra molt difernet és que estigui amenaçada de mort.

Mirant per Internet veig que hi gent que no la pot veure. Les seves paraules a Els Matins sobre els acampats han aixecat polseguera i ja fa temps que ha estat molt criticada per la seva posició respecte a esdeveniments a Israel i Palestina.

Fa poc va escriure un llibre anomenat LA REPÚBLICA ISLÀMICA D’ESPANYA i abnas havia escrit un llibre sobre Artur Mas. No sé on vaig llegir que era una de les dones més influents a Catalunya.

A Els Matins es veu clarament que no agradava gens del tripartit.

Una de les poques coses en que em sento identificat amb la Pilar Rahola és en el fet de compartir amb ella el fet de ser una de les poques veus a Catalunya que qüestiona l’acord entre el barça i la Qatar Foundation. Jo ho faig insistint en que a Qatar l’homosexualitat està penada i Pilar Rahola ho fa insistint en la discriminació que pateix la dona a Qatar.

Dins de Badalona Rahola ha estat a favor de la convivència i en contra del discurs d’Albiol.

Advertisements

One response

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s