(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

DAVID MARTÍ ÉS NOTÍCIA A HAARETZ!

Per qui no ho sàpiga David Martí és el president de Pride Barcelona i Haaretz és un dels diaris més coneguts d’Israel.

Doncs bé aquests darrers dies David Martí va participar, sense cap problema, al famós Pride Parede de Tel Aviv. De fet Tel Aviv és també la ciutat convidada pel Pride Barcelona enguany, quelcom destacable tenint en compte que l’Orgullo Gay de Madrid va vetar Israel l’any passat.

Doncs bé, quan David Martí i la seva parella es disposaven a tornar a casa després d’una estada plàcida a Tel Aviv resulta que la seguretat de l’aeroport de Ben Gurion no els va tractar amb gaire mirament i van fer despullar al xicot de’n David a més de fer-los certes preguntes fora de lloc.

David es va queixar a l’Ambaixada d’Israel i fins i tot el Ministre d’Afers Estrangers ha renyat a la seguretat de l’aeroport tot dient que David i la seva parella s’havien de tractar tenint en compte que eren “convidats d’estat”. Des de l’aeroport han dit que ells tracten a tothom per igual.

Aquí teniu l’article en anglès

http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/barcelona-gay-leaders-say-humiliated-at-israeli-airport-1.368505

i traduït al català amb Google Translator:

http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=en&tl=ca&u=http%3A%2F%2Fwww.haaretz.com%2Fnews%2Fdiplomacy-defense%2Fbarcelona-gay-leaders-say-humiliated-at-israeli-airport-1.368505

Advertisements

One response

  1. Silvia

    Doncs ja li està bé per haver anat a Israel, què es pensa què és allò?? I per què es pensa que hi ha un moviment artístic i intelectual de boicot a nivelll mundial (no només a Madrid) en aquests moments, que condemna l’embargament a Gaza, violació de drets humans i matança sistematica i isntitucionalitzada dels palestins? Que es pensa que són cuentos xinos tot això i que calia anar a aquell acte totalment prescindible? Mentre Israel mata a nens, tortura, embarga una població civil violant tots els convenis i dret internacional que hi ha, aquest senyor es queixa que li han tocat el nòvio malament. No ja em sembla totalment deplorable que David Martí cregui que reivindicar la seva condició sexual i el moviment gay és més important que el respecte als drets humans, és que a sobre es quiexi d’unes forces armades que són famoses per les atrocitats que cometen a diari. Si no, que s’informi. Em fa molta vergonya com a catalana.

    June 21, 2011 at 6:17 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s