(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

SUPERGAY, EL NOU VIDEOJOC AMB UN HEROI GAI

Fa poques hores que m’he assabentat que ha sortit aquest videojoc però la veritat és que estic pru intrigat. Pel que es veu es tracta del primer heroi gai d’un videojoc i l’empresa darrera del videojoc està a Barcelona. He mirat per Internet i veig que es parla bastant d’aquest videojoc en webs també en anglès. La web del joc, www.supergaygames.com, està en uns quants idiomes entre els quals no trobareu, en el moment que escric això, el català. Espero que acabi passant com amb la sèrie Gayxample que està en un munt d’idiomes, incloent-hi el català també.

Encara no he pogut veure el videojoc però si imatges de l’heroi gai i la veritat és que m’agrada el somriure que té.. Desconec si al videogame aquest super heroi gai té una ciutat de residència determinada com passa amb alguns horois famosos del còmic. La veritat és que seria genial que Barcelona donés al món el seu primer heroi gai. Bé, almenys el videogame s’ha fet aquí!

En fi, aprofito per felicitar a tota la gent darrera de la creació d’aquest nou heroi! En un món on per molta gent els únics referents són els cracks del futbol, sempre suposadament heterosexuals o com a molt reprimits, està bé que existeixen altres maneres de veure les coses.

Advertisements

One response

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s