(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

MENTRE CATALUNYA DORM …

Mentre Catalunya dorm merescudament  després de que Barça guanyés la  Champions lluny de Catalunya s’està coent una escandalera que potser quans ens despertem d’aquest dolç somni de Champions ens agafi un mica de sorpresa.

Tinc la sensació que en els propers dies o hores pot haver una revolució en el món del futbol. Aquesta revolució podria afectar i molt al Barça ja que aquesta revolució podria embrutar i molt el nom d’un petit emirat anomenat Qatar.

Podria ser que en les properes setmanes l’escàndol sigui tan gran que Qatar perdi la candidatura pel mundial 2022. Si això passa i tenint en compte que Guardiola li va donar suport ja seria quelcom lamentable. Però el més preocupant és que el Barça, en uns dies, pot passar de lluir una samarreta d’UNICEF a una samarreta d’un lloc del món, Qatar, que pot estar sent la primera notícia a tots els diaris per haver-se provat que van subornar per comprar el mundial del 2022 i fins i tot per voler governar la FIFA.

Si mentre Catalunya dorm això passés el Barça es trobaria en una situació gens agradable perquè milions de persones estarien ofeses pel fet que Qatar no pugués fer el mundial del 2022. El món àrab estaria molt emprenyat i altra gent del món estaria emprenyada amb Qatar. I el Barça estaria al mig de tot per tenir publicitat de la Qatar Foundation.

Amb ho fàcil que hagués estat no portar publicitat de Qatar. N’hi hagués hagut prou en trobar reprobable, TAMBÉ …, portar publicitat d’un lloc que és dictatorial, homòfob i masclista.

Tinc la sensació que això de la Qatar Foundation serà el negoci que més car li acabarà sortint al barça. Ningú regala res. I menys Qatar …

Leave a comment