(BARCELONA GAY LIVE BLOG)

TRENCARÀ EL BARÇA AMB LA QATAR FOUNDATION SI QATAR ES CONVERTEIX EN SINÓNIM DE SUBORN AL MÓN DEL FUTBOL?

Cada hora que passa el món del futbol se’n va embolicant, lmenys a les altes esferes. Això em fa pensar que podria passar que al final el mundial del 2022 a Qatar acabés no fent-se davant de possibles suborns. A la FIFA cada dia surt una notícia gens agradable.

 

Tenint en compte que Guardiola va donar suport a Qatar 2022 i que ha donat suport a que el Barça porti a la samarreta publictat també de Qatar em pregunto què faria el Barça si Qatar acaba sent sinònim de joc brut.

El fet que Qatar sigui una dictadura, que els homosexuals vagin a la presó i que les dones tinguin els seus drets limitats sembla que no ha estat cap problema per a Rosell i Guardiola alhora de portat la Qatar Foundation a la samarreta. Però què faran si Qatar cau en desgràcia per tot això dels suborns?

Si personalment ja em sembla molt lamentable portar publictat relacionada amb un emirat dictatorial, homòfob i masclista ja el fet que tot pugui fer també pudor a un emirat que compra mundials i on els suborns són el pa de cada dia ja no crec que em pogués indignar molt més.

 

Leave a comment